2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها من فردا آزمایش خیلی مهمی دارم دعاکنید سالم باشم خواهش میکنم محتاج دعاتونم 😔

جانا 

از همه انرژی های خوب اطرافم 

از همه انرژی های خوب اطرافت 

از تمام مهربونیای دنیا 

از زیبایی ها 

از خود خدااااا که بهترینه 

از همه شونننن میخام که کمکت کنن 

ye divaneh .....)): ushegh bood ...)) ama mord )):;khoda rahmtam kne ,;(

خدایا ترو به بزرگی خودت حاجت دله همرو به خیر براورده کن 

جیب مردا و پدرهارو پر پول 

بخت دختران عزیزمون رو باز 

کار پسرامون رو سرو سامون 

ازدواج به خیر برای خانوم های عزیزمون که به هر دلیل (ممتارکه یا فوت همسر )تنها شدن ازدواج به خیر براشون رقم بزن 

دختراو خانوم هایی که از هر گونه بیماری و نازایی ........خودت شفای عاجل مرحمت کن  

خدایا شفای خیر نصیبه تمامه بیمارای بیمارستانی و خونگی و نباتی ..........مرحمت فرما 

خدای بزرگم گره ی کور زندگی همه دوستان نی نی سایتیمون خودت باز کن 

خدایا حواست به هممون باشه 

خوشبختی دخترا پسرامونو میخواهیم 

نی نی دار شدن همه ی منتظرارو میخواییم 

خدایا لپ کلام  عاقبت به خیری خودمون بچه هامون پدر مادرامون دوستامون اقواممونو میخواییم 

برا حاجت دله بنده حقیر هم صلوانی بفرست دوست عزیزی که میخونی انشالله حاجت همه براورده به خیر بشه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟