2777
2789
ویروس مرموذیه یکی ممکنه حتی تا دوماه تنگ نفس داشته باشه یکی فقط چنروز بستگی ب بدن آدم داره هیییی

بله همسرم مدت زیادیه درگیره.۱۲ روز بستری بود.الانم ادامه درمان توی خونه.خدا بهم بر گردوندش

من درگیری ریم زیر ۲۰ درصد بود با یه دور ۵ روزه ریم پاک شد.اما علایم دیگم هنوز پابرجاست.سرگیجه و تهوع و غیره...

توی هر نفر یه جور خودشو نشون میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله همسرم مدت زیادیه درگیره.۱۲ روز بستری بود.الانم ادامه درمان توی خونه.خدا بهم بر گردوندش من درگیر ...

من اشتباه کردم نرفتم عکس از ریه م بگیرم اصلا پیش دکتر نرفتم گفتم حتما خفیف گرفتم با دمنوش و سوپ و اینا خوب میشم

بله همسرم مدت زیادیه درگیره.۱۲ روز بستری بود.الانم ادامه درمان توی خونه.خدا بهم بر گردوندش من درگیر ...

از خدا میخوام هرچه زودتر حال همسرتون هم بهتر بشع گلم. آره خستگی سرگیجه تهوع تا مدتی بعدش همراهته باید بیشتر استراحت کنی 

من اشتباه کردم نرفتم عکس از ریه م بگیرم اصلا پیش دکتر نرفتم گفتم حتما خفیف گرفتم با دمنوش و سوپ و ای ...

علایم دیگه کمتر نشدن؟

اگه فردا هم ادامه داشت تنگی نفستون حتما پیگیرش باشید.

انشالله که چیز خاصی نیست عزیزم

علایم دیگه کمتر نشدن؟ اگه فردا هم ادامه داشت تنگی نفستون حتما پیگیرش باشید. انشالله که چیز خاصی نی ...

چرا استخون درد شدید داشتم که رفع شد همینطور چشایی بویایی نداشتم ۳.۴روز که ۸۰درصد برگشته خوب خوب شده بودم تا امشب ‌که تنگی نفس سراغم اومد البته من مشکل رفلاکسم دارم میگم شاید تنگی نفسم برا اون باشه ولی فردا حتما اگه ادامه داشت میرم دکتر انشالله همسره شمام زودتر حالشون خوب بشه

من اشتباه کردم نرفتم عکس از ریه م بگیرم اصلا پیش دکتر نرفتم گفتم حتما خفیف گرفتم با دمنوش و سوپ و ای ...

نه خب اگرم قبلا عکس میگرفتی چیزی معلوم نبود شما الان علائم نشون داده و تنگ نفس شدین و لازمه ک برین دکتر سی تی بنویسه