2777
2789

رفتی دکترتست دادی حالت انشالله بهترمیشه

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همه علایمو داشتم ولی از روز ۱۲ کمی نفسم تنگ شد.درگیر شد ریم اما درگیری کم بود با دارو رفع شد

ای بابا یعنی منم درگیر شده ریه م؟چقدر طول کشید تنگی نفست ازبین رفت؟

آره حتما میرم فک کردم دیگه دارم خوب میشم هیییی خداااا😔😔😔😔

عزیزم ریه همسرم ۹۰ درصد درگیر بود

فکر کن دو ریه کاملا درگیر

میدونی چند روز بستری بود و چقدر دارو و ... من فقط کارم گریه بود فکر میکردم اخر خطم دیگه

هنوزم ادامه داره و ریش بد از این مدت هنوز درگیره و دارو استفاده میکنه

پس سختش نکن واسه خودت و خدارو شکر کن که سخت بیمار نشدی عزیزم.روز ۱۴ به بعد روند بیماری خیلی کند میشه و کم کم علایمت میره انشالله.زود خوب میشی عزیزم♥️