2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابپزش کن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

تو مواد جوجه بخوابون بذار تو فر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

آشپریم داغونه  

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن 

کباب ترک درست کن سینه روباپیازو فلفل دلمه چرخش کنبایک حبه سیرکف تابه پهنش کن جوری که حداقل یک سانت قطرش باشه دره تابه رو ببند زیرشو کم کنم خودش اب میندازه میپزه وقتی ابش خوشک شد بایذره روغن زیتون کمی سرخش کن

اقا مامان من درست میکنه ینی دلت میخاد همش رژیم باشی سینه مرغو و با سیب زمینی عین چیپس میپزه اونوخت مرغو ریش ریش مسکنه سیب زمینیاهم خلالی میکنه بعد پختن بعد با همون روغن مرغ تفتش میده نمک فلفل ابلیمو تازه میزنه بهش اوووف اگ بدونی چی میش🤪🤪🤪🤪🤪

خوراک سینه مرغ و قارچ

سینه مرغو خورد کن ب اندازه گردو بعد پیاز رنده درشت کن و فلفل دلمه چند تیکه برا عطرش با نمک و فلفل و زردچوبه و دو قاشق روغن اینارو مخلوط کن بزار توتابه رژیمی ازین دو طرفه ها بزار با شعله کم بپزه کمکم اب میندازه و سرخ میشه اگه تابه رژیمی نبود تابه معمولی در دار

بعدش از تابه در بیار قارچ و با پودر پاپریکا تفت بده ابش خشک شد با مواد مرغ قاطی کن بعدم اخر سر موقع سرو اب لیمو ترش اضاف کن 😍بعدم دخلشو در بیار

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹