2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری بانک مربوطه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️
بله گلم من گرفتم و استفاده کردم 

میگی مراحل رو حالا ترجیحا ملت اما اگه بانکی آسونتر هم بگو 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
به احتمال زیاد با عابربانک ملت میتونی درخواست رمز پویا با اس ام اس بدی

داخل بانک کاری نیست نباید فرمی چیزی پر کرد؟

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

حساب برا هر بانیکه باید بری اونجا فرم پرکنی بعد شماره همراه میدی ،فعال میشه .هر بار که درخواست رمز دوم پویا میکنی برات پیامک میشه

دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.
من از اپ گرفتم برای ۱۰۰ثانیه رمز میده بعد از ۱۰۰ثانیه خودش غیر فعال میشه

از آپ فعال کردی؟

حساب برا هر بانیکه باید بری اونجا فرم پرکنی بعد شماره همراه میدی ،فعال میشه .هر بار که درخواست رمز د ...

فرق نداره که شماره حساب بنام کی باشه حتما صاحب حساب باید بره؟

عزیزم من کشاورزی بودم 

رفتم در باجه بهم رمزفعال سازی داد ...

فقط تنها مشکلی که برای من وجود داشت که اصلا حواسم نبود این بود که

سیم کارتم به نام خودم نبود مجبور شدم برم داخل و بپرسم ... 

خلاصه یه فرم دادن اطلاعاتمو تغییر دادم و شماره ای که به نام خودم بود نوشتم 

و اوکی شد

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!