2777
2789

من از سر عصر فقط ابریزش بینی و عطسه دارم 

همیشه به این فصل و خاک حساسیت فصلی داشتم

حالا کسی بوده کرونا داشته باشه و فقط با این علائم شروعش بوده باشه براش ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم وبابام 😕

الان گرفتن وشروعش اینجوربوده بعداز۲روزگرفتگی صداوبعداز۵روزازبین رفتن حس بویایی وچشایی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
الان حدود ۱۵ روزه درگیرم ولی شکر خدا الان خوبم 

خب خدارو شکر خواهر منم الان یه هفتس کرونا گرفته  میگه بدنم درد میکنه چند روز یه بآرم نفسش تنگ میشه گهگاهی ام سرفه میکنه.خیلی نگرانشم

من همون بهونه سابقم😊باچهار سال سابقه عضویت 😎😎کلمه عبورمو فراموش کرده بودم 😑همین😏پس فک نکن من تازه واردم😏😏😏😂
خب خدارو شکر خواهر منم الان یه هفتس کرونا گرفته  میگه بدنم درد میکنه چند روز یه بآرم نفسش تنگ م ...

بله پیش دکتر فوق تخصص ریه حتما بده چون تنگی نفس میشه 

ایشالا خوب میشه گرمیجات خیلی بخوره و لبنیات و ترشی جات نخوره و گوشت گوسفندی استفاده کنه 

برنج و مرغ سردیه پس ادویه زیاد بزنه و دم نوش زیاد استفاده کنه 

بله پیش دکتر فوق تخصص ریه حتما بده چون تنگی نفس میشه  ایشالا خوب میشه گرمیجات خیلی بخوره و لبن ...

مرسی از راهنماییت.والا دکتر رفته گفتن اگه علاعمت زیاد شد برو بیمارستان

من همون بهونه سابقم😊باچهار سال سابقه عضویت 😎😎کلمه عبورمو فراموش کرده بودم 😑همین😏پس فک نکن من تازه واردم😏😏😏😂