2777
2789
عنوان

کیا بچه اولشون مشکل داشته دومی سالم بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6540 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گاهی وقتا یادم میره فولیک اسید بخورم انقد خودمو سرزنش میکنم میگم نکنه خدایی نکرده بچه چیزیش بشه

ن حتما بخور 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
منم با شوهرم فامیلیم ولی ازمایش ژنتیکمون خوب دراومد ولی بچم مشکل داره ... ازدواج فامیلی اشتباااهه اش ...

خالم شوهرش صد پشت غریبه ن سه تا بچه مریض داره یه پسر دیگه شم مشکل داره کامل نیست یعنی همه چیزش عادیه اما بعضی حرکاتش نرمال نیس دکترم بردن گفتن مادر زادیع خدا خودش نخواد بنظرم غریب خودی همش بهونه س 

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
شرمنده بخدا

ن عزیزم اشکالی نداره 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
قسمت منم اینجوری بود ولی مشاوره میرم ببینم چی میگه

عزیزم از من ناراحت نشیا

اینجوری گفتم که حتما حتما پیگیری کنی تا دوباره تجربه تلخی رو نداشته باشی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

[QUOTE=187731886]خالم شوهرش صد پشت غریبه ن سه تا بچه مریض داره یه پسر دیگه شم مشکل داره کامل نیست یعنی همه چیزش عادیه ...[/QUO 

اره ولی خیلی ضدحال بدی بود هنوزم از شوکش در نیومدم 

نمیدونم مشکل اون خانوم از فولیک اسیدبوده یانه

ولی درکل فولیک اسید خیلی خیلی مهمه

۶ماه قبل بارداری و در طول بارداری ۹ماه

حتتتتتتما روزی یدونه بخورید البته تحت نظر پزشک

شاید یکی نخوره و بچشم سالم باشه ولی اون چیزی ک تو فولیک اسید هس امکان داره اون تو بدنش زیادبوده و مشکلیو بوجود نیاورده

ولی اگ کم باشه مشکل میشه

سعی کنید تقویت کنید خودتون رو

عزیزم از من ناراحت نشیا اینجوری گفتم که حتما حتما پیگیری کنی تا دوباره تجربه تلخی رو نداشته باشی

اره پیگیری میکنم ولی اگ من یا شوهرم مشکلی داشته باشیم طبیعی نمیتونیم بچه دار شیم استرس اینو دارم

نمیدونم مشکل اون خانوم از فولیک اسیدبوده یانه ولی درکل فولیک اسید خیلی خیلی مهمه ۶ماه قبل بارداری ...

آخه مام اصلااااا هیچ مشکلی تو خانواده هامون نیس کلا هممونم ازدواجمون فامیلیه کلا با غریبه وصلت نمی کنیم 

آخه مام اصلااااا هیچ مشکلی تو خانواده هامون نیس کلا هممونم ازدواجمون فامیلیه کلا با غریبه وصلت نمی ک ...

همه ام سالمن

آخه مام اصلااااا هیچ مشکلی تو خانواده هامون نیس کلا هممونم ازدواجمون فامیلیه کلا با غریبه وصلت نمی ک ...

درسته 

خب میشه دیگ عزیزم 

ربطی هم ب فولیک اسید نداره فکر نکن بهش

چنتا بچه داری

درسته  خب میشه دیگ عزیزم  ربطی هم ب فولیک اسید نداره فکر نکن بهش چنتا بچه داری

هیچی همون اولی بود