2777
2789
عنوان

کیا بچه اولشون مشکل داشته دومی سالم بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 6540 بازدید | 79 پست
اگ بچه اول سندروم داشته باشه احتمال زیاد بچه دومم داره ... اینو دکتر ب من گفت 

ن مشکل سندرومی نداشت دست و پاش کوتاه بود 

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
دکتر تشخیص داد سقط کنی ... سلفری دادی 

ن میگه اگ دوس نداری ازمایش ژنتیک بدی من تو هفته دهم بارداری ازت سلفری میگیرم ک خیالت راحت باشه

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر تشخیص داد سقط کنی ... سلفری دادی 

ن ندادم 

آخی عزیزم خدا نصیب نکنه  آخه میگن بچه هایی ک مشکل کورومزومی دارن خود ب خود سقط میشن بره من نمی ...

اون برای بچه هایی هست که مشکلشون خیلی شدیده وهفته های اول سقط میشن

بعضی بیماری ها باعث سقط جنین نمیشه بچه متولد میشه ومیمیره یا حتی بعد یک یادوسال فوت میشه

ربطی به فولیک اسید هم نداره خودتو گول نزن خیلیا فولیک اسید نمیخورن بچشون هم سالمه

من خودمم حتی یدونه فولیک اسید نخوردم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم با شوهرم فامیلیم ولی ازمایش ژنتیکمون خوب دراومد ولی بچم مشکل داره ... ازدواج فامیلی اشتباااهه اش ...

عار واقعا ولی خیلیا غریبه بودن و مشکل داره الان خیلی زیاد شده اینجوری نگو گلم 

منم با شوهرم فامیلیم ولی ازمایش ژنتیکمون خوب دراومد ولی بچم مشکل داره ... ازدواج فامیلی اشتباااهه اش ...

چه مشکلی داره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اون برای بچه هایی هست که مشکلشون خیلی شدیده وهفته های اول سقط میشن بعضی بیماری ها باعث سقط جنین نمی ...

منم گاهی وقتا یادم میره فولیک اسید بخورم انقد خودمو سرزنش میکنم میگم نکنه خدایی نکرده بچه چیزیش بشه

اره همون بهتر که بدنیا نیومد عقب مونده بود

مرصی ک انقدر روکی

اون برای بچه هایی هست که مشکلشون خیلی شدیده وهفته های اول سقط میشن بعضی بیماری ها باعث سقط جنین نمی ...

قسمت منم اینجوری بود ولی مشاوره میرم ببینم چی میگه