2777
2789

ما خونه هامون جدا بود اما بخاطر اینکه تازه سه ماه نیمه ازدواج کردم نزاشتنآشپزخونمو جدا کنم بلاخره امروز دعوا شد اما از دست مادر شوهرفرار کردم قرارع از فردا کارامو کنم که تا اخر هفته آشپزخونم جدا بشه اما از یه طرف مادر شوهرم باهام قهر کرده به نظرتون من مقصرم 

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

چرا اصن باید دخالت کنن ک رو تو هم وا بش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا دعوا حالا ..خب ازش تشکر میکردی میگفتی از ب بعد میخام خونه خودم اشپزی کنم ..نرسیده دعوا راه انداختی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

سر چی دعوا شد 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
چرا اصن باید دخالت کنن ک رو تو هم وا بش

والا اون خیلی پرو هست میگه دلم نمیخواد دوتا گاز دوتا یخچال کار کنه اما وقتی پول آب برق گاز میاد باید نصف بشه

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

من نفهمیدم خونتون چجوریه😐

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
والا اون خیلی پرو هست میگه دلم نمیخواد دوتا گاز دوتا یخچال کار کنه اما وقتی پول آب برق گاز میاد باید ...

میمونع چی بگ ادم 

خب خودتون دارید پولشو میدید دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh