یکسالو نیمه ازدواج کردم بخاطر کرونا عروسی نگرفتیم من همسرم اصلا بهم محبت نمیکنه فک میکنه چون داره کار میکنه و خرج خونه رو میده کافیه هر چی بهش میگم من ب محبت کلامی نیاز دارم گوش نمیده مثل ادمای عقده ای دنبال کسی ام ک نیازمو رفع کنه چون بشدت شخص احساساتی هستم پسر خالش تکه کلامش ب همه فداتشمه ب من ک میگه یه جور خاصی میشم چون هیچوقت از زبون شوهرم نشنیدم اگرم بگه ب مسخره و شوخی میاد میگه و....
عزیزم با دردودل کردن فقط گذشته ر شخم میزنی و با مرور خاطرات بد حالت بدتر میشه و نه بهتر
مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
اگه مشکلی هست با یه مشاور درمیون بذار.اینجام میتونی راهنمایی بگبری تو مسائل پیش و پا افتاده
مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
از صبح تا شب سرکاره وقتی میاد ناهار یا شام بخوره میشینه رو مبل و میره تو گوشی دست ب هیچ کاری نمیزنه مگه اینکه التماسش کنم و ببینه بهش احتیاج دارم هیچوقت تاحالا نگفته پول برات بزارم یا نه بارها شده خواستم برم جایی پول از صندوق صدقه برداشتم ک کرایه بدم اون حتی تو رخت خوابم تو گوشیه تا بخواد بخوابه
من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
شیطون در کمین و کنارته.خ حواست جمع کن تا شهره و شرمنده خاص و عام نشی.اگر شوهرت محبت نمیکنه به خانواده خودت و اون بگو.نشد پیش روانشناس .نشد خدانکرده طلاق ولی اگر حواست مباشه میری تو فاز خیانت که گناه نابخشودنی است.