امشب خیلی دلم گرفته خییییلی زیاد، بیاین از حسرتاتون، دل شکستناتون، نرسیدناتون.... کلا هرچی که تو این زندگی اذیتتون کرده یا حسرتشو دارین بگین، بلکه یکم خالی بشیم....
شوهرم دهن بین بود خانواده شم تا تونستن اذیتم کردن ۱۰ سال گذشت شوهرم بهترشده اونام یکمی فاصله گرفتن ازم
کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙
شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾 زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛 وزن شروع :90 وزن فعلی :87 وزن هدف :70 غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻 بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
در حل حسرت چیزی رو نمیخورم به حکمتش پی میبرم و از تجربه هاش استفاده میکنم برای بهتر شدن
#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️ آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود ناشناس:🌱 https://harfeto.timefriend.net/16537800050671
شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾 زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛 وزن شروع :90 وزن فعلی :87 وزن هدف :70 غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻 بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛