2777
2789
عنوان

بیاین درد دل کنیم

273 بازدید | 46 پست

امشب خیلی دلم گرفته خییییلی زیاد، بیاین از حسرتاتون، دل شکستناتون، نرسیدناتون.... کلا هرچی که تو این زندگی اذیتتون کرده یا حسرتشو دارین بگین، بلکه یکم خالی بشیم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم دهن بین بود خانواده شم تا تونستن اذیتم کردن ۱۰ سال گذشت شوهرم بهترشده اونام یکمی فاصله گرفتن ازم

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙

ای خدا منو بااا کراشم روبه رو کنن😍😭😭😭

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛

حسرت که زیاده 

اما یاداوریشون فقط حال خودمونو بد میکنه 

در حل حسرت چیزی رو نمیخورم به حکمتش پی میبرم و از تجربه هاش استفاده میکنم برای بهتر شدن

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

آخه این انصافهههه 😿😿😿😿🌷

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛

عزیزم این لحظات واس همه هس اگه بخای بشینی غصه بخوری ک کاری ازپیش نمیبری خودتو سرگرم کن باچیزی ک خوشحالت میکنه ی لحظه حواستو ازاون فکرمنفی وغم پرت کن جان من پاشوحال خودتو خوب کن

میدونید چرا ب قرص خواب میگن ملاتونین؟....ک بتونین لالا تونین🤧

کراشم عاشق نشه خدااااااااااااااااااااااآاا 😭😭😭😭🤩