2777
2789

علاعمش چیه من ماه آخر بارداریم احساس میکنم کرونا گرفتم 

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هفته ۳۱ گرفتم

با درد قفسه سینه شروع شد

بعد از غذا افتادم و هر چی میخوردم بالا میآوردم 

بعد نفس تنگی

به جایی رسید رفتم icu و فقط ماسک اکسیژن جواب میداد

تا حاد نشده تست بده مطمئن شو و درمان شروع کن

گلوم یکم خارش داره عطسه هم زیاد میکنم

حقیقت زندگی آدما اون عکسایی نیست که توی فضای مجازی به اشتراک میزارن،حقیقت زندگی شون اون چیزاییه که نه ازش عکس میگیرن نه جایی به اشتراک میزارن!!
عزیزم منم هفته ۳۱ گرفتم با درد قفسه سینه شروع شد بعد از غذا افتادم و هر چی میخوردم بالا میآوردم&nb ...

بچه چطوره خودت بهترشدی

بروتست بده خودتو راحت کن من خانوادم گرفتن هرکدومشون یک علامت داشتن

تست چطوری میگیرن

بچه چطوره خودت بهترشدی

خداروشکر هر دو خوبیم

نگران نی نی نباش جاش خیلی امن خودت هر بلایی سرت بیاد واسش اتفاقی نمیفته

ولی لازم زیرنظر باشی

مثلا هر روز بیمارستان نوار قلب نی نی می گرفت و کنترلش میکرد

اگه مثبت شد تو خونه نمون چون به کمک نیاز داری

خداروشکر هر دو خوبیم نگران نی نی نباش جاش خیلی امن خودت هر بلایی سرت بیاد واسش اتفاقی نمیفته ولی ل ...

تست چطوری دادی