2777
2789

پریروز چون کارم طول کشید شام نذاشتم

پیتزا داشتیم افطار که کردم دو تا تیکه کوچیک خوردم

انگار همون لحظ سنگ شد تو معدم

گلاب به روتون اسهال شدید دار و معده درد و دل درد و حالت تهوع

دو روزه هیچی نمیتونم بخورم انگار معدم پُر پره

دکترم رفتم هیییچ فایده ای نکرد

حتی نمی تونم وایسم 

ببخشیددد حتی تو خواب اسهال میشم...

هر قرص و دارو و نمیدونم موز و سیب و برنج کته و ماست اینام خوردم فایده نکرد

یکی به دادم برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجور مواقع خودم میرم دست تو حلقم میکنم تا گلاب به روتون بالا بیارم دیشب تو خواب سردرد شدم بعد سحر همینکارو کردم با اینکه چیز خاصی تو‌معدم نبود ولی بازم خوب شدم

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

از خوردنی‌ها نوشابه و چای نبات داغ 

از قرص دی سیکلومن بخر بخور عالیه 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من اینجور مواقع خودم میرم دست تو حلقم میکنم تا گلاب به روتون بالا بیارم دیشب تو خواب سردرد شدم بعد س ...

امروز همسرم‌ گفت چای خشک ببخور همین که قورت دادم بالا اوردم هیجی تومعدم نبود هنش اسید معده

من اینجور بودنی یه دونه بیسموت میخورم دوساعت بعذاینا اثرمیزاره. منم چندروز پیش سرصبحی شیرقهوه خوردم ناشتا دو روز اینطوری شدم. بیسموت درد شکمم و اسهالم رو خوب کرد. یزره فقط حالت تهوع یکی دوروز که اونم حسش میاد از عوارض بیسموت هست اونم رفع میشه. ولی من چندبار اینطوری شدم بیسموت به دادم رسیده