2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیل این حرکتاش چیه؟

102 بازدید | 8 پست

سلام ب همگی من الان  دوهفتس ک ازش جدا شدم بعد دوسال، نامزد بودیم

توی صفه اینستاش عکس منو و چیزایی ک مربوط ب من بود مث قبل هنوز هست ،ی پروفایلم برا واتس اپش گذاشته ک مغرورا احساسی ترند و اون قلب تو بیو همچنان هس ذهنم درگیره ☹☹ خیلیم مغروره و با کلی بحث و حرف ازش جدا شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینستا و قلب و عکس و اینها رو رها کن

فقط وقتی مثل یک مرد مصمم اومد دنبالت...، دم خونه ات... ، زنگ رو زد و قول و قرار محکم و منطقی گذاشت ، تازه با ناز و بی عجله قبول کن . به تلاشی کمتر از این حرکات جدی قانع نباش. وگرنه همه این عکسها و پروفایلها در عمل چند تا حرکت انگشت بیشتر نیست 

انقد مغروره ک میدونم نمیکنه  

فاصله زیادی هست بین مرد مغرور عاشق و مرد انواع دیگه

تلاش مردهای مغرور رو برای به دست اوردن دختر مورد علاقشون و اصرار و لجبازی برای یک عمر زندگی باهاش رو ممکنه ندیده باشی  ولی  دست کم نگیر. مگر اینکه براشون مهم نباشه

فاصله زیادی هست بین مرد مغرور عاشق و مرد انواع دیگه تلاش مردهای مغرور رو برای به دست اوردن دختر مور ...

اره خب این دوماه اخر خیلی بهم بی توجهی کرد همش بحث داشتیم منم گذاشتم رفتم😢 خیلی اذیتم کرده ها ولی هنو دوسش دارم