2777
2789

سلام

جمال زیارتی هستم

نماینده بیمه آسیا

شما جزواتی که داخل آموزشگاه بهتون دادند رو بخونید و 5 سری سوالات آزمونهای آخر رو بزنید قطعا نمره تون بالای 70 میشه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
سلام جمال زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا شما جزواتی که داخل آموزشگاه بهتون دادند رو بخونید و 5 سری ...

ممنون از کمکتون 

ولی مساله اینه که به علت کرونا 

کلاسی برگزار نشده 

فقط منابع دادن 

کتاب اصول و مقررات رشته های بیمه هر دو جلد

و بیمه اشخاص

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از کمکتون  ولی مساله اینه که به علت کرونا  کلاسی برگزار نشده  فقط منابع دادن ...

اگر کد جنرال می خواید بگیرید باید حتما قبولی آموزشگاه رو هم داشته باشید و آموزشگاههای مجاز الان بصورت آنلاین کلاسها رو برگزار می کنند

امتحانتون کی هست؟

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
امتحان 13 خرداده حرفی از آموزشگاه نزدن آخه 🤔

مدرک تحصیلیتون مرتبط با بیمه است!؟

کدوم شرکت می خواید نمایندگی بگیرید؟

مدرک تحصیلیتون مرتبط با بیمه است!؟ کدوم شرکت می خواید نمایندگی بگیرید؟

نهه مرتبط نیست 

بیمه حکمت

من سوالای سایتو دارم میخونم 

خیلی سنگینه برای کسی که هیچ زمینه ای از بیمه نداره 😢

ممنون از کمکتون  ولی مساله اینه که به علت کرونا  کلاسی برگزار نشده  فقط منابع دادن ...

بخشیدچن تاسوال درموردبیمه داشتم میتونین راهنماییم کنین

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
سلام جمال زیارتی هستم نماینده بیمه آسیا شما جزواتی که داخل آموزشگاه بهتون دادند رو بخونید و 5 سری ...

سلام وقت بخیر امکانش هست بنده رودررابطه باگرفتن نمایندگی راهنمایی کنید؟

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
سلام وقت بخیر امکانش هست بنده رودررابطه باگرفتن نمایندگی راهنمایی کنید؟

سلام

هستم در خدمتتون

لطفا به یکی از طریق زیر با من تماس بگیرید

واتس اپ:

09335538110

تماس:

09124492015

نهه مرتبط نیست  بیمه حکمت من سوالای سایتو دارم میخونم  خیلی سنگینه برای کسی که هیچ زمین ...

سلام عزیزم شما تونستید قبول شید؟راهنمایی میکنید منو

میخوام تازه شروع کنم ، من سوالای ۹۶تا۹۹ رو دانلود کردم ولی خیلی زیادن

کتاب و بخونم یا همین سوالاتو

سلام عزیزم شما تونستید قبول شید؟راهنمایی میکنید منو میخوام تازه شروع کنم ، من سوالای ۹۶تا۹۹ رو دانل ...

سلام عزیزم 

من 12 تا نمونه سوال خوندم 

ینی حدودا 1200 تا سوال 

و قبولم شدم خداروشکر 

میشه یکم توضیح بدین ؟ شما چطور مجوز گرفتین ؟ چقد هزینه داره ؟ دفتری خودشون میزنن یا خودمون باید هزینه کنیم ؟ 

ببخشید وقتتونو میگیرم من رشته ی تحصیلیم به بیمه ربطی نداره و پیش زمینه ای ندارم و میخوام ازمون بدم .شما کلاسی شرکت کردین؟

حجم کتابها انقدر زیاده که اصلا دست و دلم نمیره بخونم

شما فقط نمونه سوال خوندین و قبول شدین؟

ببخشید وقتتونو میگیرم من رشته ی تحصیلیم به بیمه ربطی نداره و پیش زمینه ای ندارم و میخوام ازمون بدم . ...

سلام عزیزم 

من کلاس آنلاین پژوهشکده بیمه رو شرکت کردم ولی فقط همون نمونه سوالاتو بخونین کافیه 

قبول میشین حتما