2777
2789
عنوان

کیا می خوان امسال ivf کنن؟ بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 24 پست
اون دوستم فامیل شوهرش فقط ور و ور بهش حرف و طعنه میزدن. مهم خودتونید و اون اعتمادی که به خدا دارین و ...

والا واسه من مادرم کلی زخم‌ زبون میزنه

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر روشی میخواین استفاده کنید برای بارداری فقط باید آرامش روحی داشته باشین و به خدا اعتماد کنید . ...

ولی آرامش روحی داشتن تو این کرونا خیلی یخته

ممنونم عزیزم  من اصفهانم قلبشون تشکیل نشد  ساک هم خالی بود

ایشالا تو این انتقال نی نی رو خدا برات حفظ می کنه عزیزم 

دوست من تو انتقال سومش ، خدا بهش لطف کرد الان دخترشو ببینی بس که ماهه

والا واسه من مادرم کلی زخم‌ زبون میزنه

ای جان. ب‌ه همه بگو با شوهرم تصمیم گرفتیم یه مدت بیخیال بچه بشیم. بگو مثلا فلان مشکل مالی رو داریم( البته خدای نکرده) فعلا نمیتونیم بچه دار شیم. . اگه جات بودم به هیچکس از خانوادم حتی مادرم هم نمیگفتم میخوام آی وی اف کنم. انرژی منفی خیلی تاثیر بد داره. 

ای جان. ب‌ه همه بگو با شوهرم تصمیم گرفتیم یه مدت بیخیال بچه بشیم. بگو مثلا فلان مشکل مالی رو داریم( ...

نه به هیچکس نمی گم می خوام اینکارو کنم.

واقعا آدمو ذله می کنن

عزیزم تو خونه باشی وجاهای شلوغ نری و بهداشت رو رعایت کنی کرونا سراغ کسی نمیاد. نگرانیت برا چیه.  ...

نه خوب آدم می ره بیمارستان و مطل و آزمایشگاه و ...

منظورم اونا بودن