2777
2789
حالا که زدن چرا انرژی منفی دارین جذب میکنین پدر شما اولین واخرین نفری نیست که این واکسن میزنه

خیلی از کشورا این واکسنو پس فرستادن آسترازانکا ماله آکسفورد انگلیسه تو چند تا کشور تولید میشه حتی داییم که انگلیسه ازش  نزد میگفت اینجا دید خوبی اصلا به این واکسن نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از کشورا این واکسنو پس فرستادن آسترازانکا ماله آکسفورد انگلیسه تو چند تا کشور تولید میشه حتی دا ...

ایران که قرار بود واکسن انگلیس و امریکا رو نخره باورش نداشت حالا چی شد!!

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
خیلی از کشورا این واکسنو پس فرستادن آسترازانکا ماله آکسفورد انگلیسه تو چند تا کشور تولید میشه حتی دا ...

منظورم اینه که پدرتون واکسن تزریق کردن تموم شده پس غصه خوردن الکی برای چیزی که اتفاق نیافتاده چه فایده ای داره هیچی نشده انشاالله هم چیزی نمیشه

ایران که قرار بود واکسن انگلیس و امریکا رو نخره باورش نداشت حالا چی شد!!

خودشونو گول میزنن واکسن انگلیس تو سوئد کره جنوبی و خود انگلیس تولید میشه ایران از کره خریده کاش حداقل فایزر میخریدن