2777
2789

بچه ها چه ضدآفتابی از همه بهتره؟

قیمتش میخام کمتر از ۱۰۰ تومن باشه

تعریف ببک رو خیلی شنیدم

من میخام ضد آفتاب بی رنگ بگیرم و بعدش روش پنکک بزنم اینجوری به پوستم آسیب نمیرسه؟

آخه انقدر بطور روزانه کرم پودر زدم پوستم داغون شده دیگه

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر ژیلا و پریم میزنپ من پریم رنگی ژیلا بی رنگ راضیم

روی پوست چرب نیست؟

قیمت؟

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
روی پوست چرب نیست؟ قیمت؟

نه خوبن فاقد جربیشو بگیر

پریم ۶۰ تا ۷۰ ت

دکتر ژیلام ۶۰ تا ۵۰

بستگی ب اس پی افی داره ک میخری 

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

سلام عزیزم برای چاق شدن چیکار میکنی منم بکنم?

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
سلام عزیزم برای چاق شدن چیکار میکنی منم بکنم?

سلام

اولیش پارسال بود که شیره انگور خوردم به مدت یه ماه بعد هروعده غذایی سه قاشق غذاخوری شیره انگور که توی یه ماه ۵ کیلو زیاد کردم حتی با اینکه صبحانه نمیخوردم و فقط همون شیره رو میخوردم یعنی بدون اینکه درست حسابی غذا بخورم با وجود شیره تو یه ماه پنج کیلو زیاد کردم پس مطلقا کسی که غذا هاشو هم خوب بخوره بیشتر هم اضافه میکنه بعد گذشت ده روز هم کم کم تفاوت رو احساس میکنین که اولیش تپل شدن و گونه درآوردنه 

درضمن یادم رفت بگم که ۱ ساعت و نیم بعد از وعده غذا یعنی روزانه ۹ قاشق مصلح شیره انگور هم تخم شربته من دیگه بعد اون نمیتونم شیره بخورم چون دلمو زده 

برنامه غذاییم=ساعت ۸ صبح= دوتا تخم مرغ نیمرو اگه کره داشته باشیم با کره ساعت ۹/۵ صبح= یه سیب زمینی آبپز متوسط به صورت تنوری حالا اگه خاستین روششو هم بهتون بگم بگید...من به شخصه از سیب زمینی آبپز حالم بهم میخورد ولی به صورت تنوری میخورم و فقط هم نمک میژنم روشو داغ داغ میخورم نمیدونین چقدر خوشمزس😋ساعت ۱۰/۵ صبح= دولیوان بزرگ شیر محلی با یه قاشق مخلوط خرما و کنجدبعد هروقت حسابی گرسنم شد مثلا ساعت ۱۳ یا ۱۴ یا ۱۲ نهارمو میخورم و بعدش یدونه زینک پلاس خارجی که خیلی توی اشتهام تاثیر گذاشته بهتون پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید👌ساعت ۵ عصر= دولیوان بزرگ شیرمحلی با یه قاشق خرما و کنجد بعدش دیگه چیزی نمیخورم تا شام مثلا ساعت ۸ یا ۹ شب بعد ساعت ۱۰ یا ۱۰ و نیم باز یه سیب زمینی متوسط تنوری میکنم و میخورم ساعت ۱۲ یا یک شب بازم دولیوان بزرگ شیر محلی با یه قاشق خرما و کنجد میخورم

با این برنامه تو دوهفته ۵ کیلو زیاد کردم

سلام اولیش پارسال بود که شیره انگور خوردم به مدت یه ماه بعد هروعده غذایی سه قاشق غذاخوری شیره انگور ...

افرین چقد با انگیزه و عالی

من فعالیتم خیلی زیاده دو تا بچه کوچیک دارم و شیر هم میدم

تازه من خیلی چیزا رو نمیخورم

مثل شیر یا شیره و کره و کلا لبنیات به جز پنیر

سیب زمینی قند داره ها میدونی?

من خیلی درگیری دارم خیلی طوری که گاهی حتی وعده اصلیو نمیتونم درست کنم و بخورم ولی برنامه شما عالیه عزیزم ادامه بده👍

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤