2777
2789
عنوان

تولد پسرم

211 بازدید | 8 پست

سلام دوستان .امسال اولین سال تولد پسرم .پسری که خدا اونو بعد هفت سال بهم داده با دعوا ودکتر .میخوام واسش تولد بگیرم .از شما هم کمک میخوام چه کارهایی واسش انجام بدم چه هدیه ای واسش بخرم .

خدا دلتو شاد کرده، تو هم خدا رو شاد کن  کمک ب فقرا و نیازمندان

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا بچه ها اسباب بازی دوس دارن. ماشین و موتورای بزرگ برا پسر خوبه  پسر ندارم نمیدونم

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

بستگی به بودجتون داره من پارسال اولین سال تولد پسرم بود ولی خوب گرون برام تموم شد.تزئینات و تم که خودتون میتونید بخرید یا کسی باید براتون درست کنه اتلیه ببرش هدیه اش رو بخری کیکش چجوری باشه غذا چی میخواهید بدید 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

دوا و دکتر...

نمیدونم ، ولی خالم تولد یکسالگی پسرش براش کیک بچه رئیس گرفته بود 

انقدر بچه خوشحال بود کلی رقصید و شمع و هی روشن کردن فوت کرد

میتونید براش از این ماشین پلاستیکیا بگیری که سوارش بشه یا فیلا یا کامیونا که پشتش بشینه راش ببری یا تاب که به بارفیکس وصل بشه یا از ازین اسباب بازیا که رو هم میچینن یا توپ

تولد گل پسرت مبارک عزیزم.شما مبلغی رو که میخوای خرج کنی بگو تا راهنماییت کنیم گلم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

اساجان .منم میخوام تولدش مفصل باشه .وسایل تزیین هم میخوام بخرم .چند تایی هم میخوام مهمون دعوت کنم .مامان بابای خودم وشوهرم وخواهرم و خواهر وبرادراش .