2821
2789

و زندگی مالی سطح متوسط و پایینی دارین بیاین

یه چیزی بهتون میگم اگه به دردتون خورد لطفا دعام کنین

هیچ وقت حسرت پول و دارابی رو نخورید ترو خدا نخورید

من یه خانم جوانه که یه شوهر خوشتیپ و پولدار دارم دو تا هم بچه سالم و خوب

ولی زندگیم جهنمه به خدا خوشبخت نیستم

شوهر خوبی ندارم مادر خوبی برای بچه هام نیستم

حال دلم بده

ترو خدا حسرت هر چی رو که میخورید حسرت اینا رو نخورید

قدر زندگی صاف و ساده خودتون رو بدونید ترو خدا

من شوهرم چندین خونه و ماشین و درآمد داره ولی دو شده از غصه خواب و زندگی راحت ندارم

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه کم چیزایی که داری ببین

به قول خودت همسرت هم خوشتیپه هم پولدار

دو تا بچه سالم داری شکر خدا

نهایتا اخلاق همسرت بده

خیلیا همسر خوشتیپ ندارن

خیلیا همسر پولدار ندارن

در کنار اینا اخلاق همسرشونم خوب نیست🤦

یه عمر همینا رو گفتن که باعث پس رفت مردم شدن تا میتونید تلاش کنید برای پول

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

چه جالب.... ولی در حال حاضر بیشترین مشکل ما مالیه... همیشه برام سواله که اونها که پولدارن چرا باید مشکل داشته باشن؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

چرا ؟

بعد، دو شده از غصه یعنی چی ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

چه جالب.... ولی در حال حاضر بیشترین مشکل ما مالیه... همیشه برام سواله که اونها که پولدارن چرا باید م ...

منم اصلا با همسرم به غیر از مسائل مالی بحث نداریم حسرت زندگی آدمای دارای اطرافمو نمیخورم ولی خب منم یه زندگی معمولی رو میخوام