2777
2789
عنوان

ای وی اف ۱۴۰۰

5452 بازدید | 97 پست

سلام دوستان ..کسایی که قراره امسال وارد سیکل آی وی اف بشن اگر مایل بودن میتونیم اینجا دور هم جمع بشیم ....

خدای خوبم بهم یه نی نی بده خیلی وقت چشم انتظارم و فقط تو میتونی کمکم کنی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوش اومدین ...لطفا از اینکه تو چ مرحله ای هستین ...پانکچر ...یا انتقال ...توضیح بدین...ایشالله خدا به هممون بچه سالم و شیطون بده 😍😍

سلام عزیزم چطوریه؟ درد داشتی؟ بیهوش میکنن؟

سلام گلم 

اره من هایپر شدم دوروز قبلش خیلی اذیت شدم 

اره بیهوش میکنن اصلا درد نداره

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام گلم  اره من هایپر شدم دوروز قبلش خیلی اذیت شدم  اره بیهوش میکنن اصلا درد نداره

عزیزم هایپر شدن سخته انشالله زود نتیجه بگیری 

سلام گلم  اره من هایپر شدم دوروز قبلش خیلی اذیت شدم  اره بیهوش میکنن اصلا درد نداره

من اصطلاح هایپر شدن رو شنیدم

ولی معنیش رو نمیدونم 

ببخشید عزیزم میشه توضیح بدی؟

کی به امید خدا میری انتقال؟

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩
من اصطلاح هایپر شدن رو شنیدم ولی معنیش رو نمیدونم  ببخشید عزیزم میشه توضیح بدی؟ کی به امید خ ...

هایپر شدن یعنی تحریک بیش از حد تخمدان به علت مصرف آمپول یعنی تعداد زیادی فولیکول 

سلام خوش اومدین ...لطفا از اینکه تو چ مرحله ای هستین ...پانکچر ...یا انتقال ...توضیح بدین...ایشالله ...

من هنوز به پانکچر نرسیدم

از قبل دوره م قرص و آمپول مصرف کردم

امروز هم سوم پریودیمه و نوبت دکتر دارم

احتمالا کلی آمپول میده

خبرش رو إن شاالله میام میدم

الهی و ربی من لی غیرک⁦❤️⁩

من خودم میخواستم اسفند ۹۹ ای وی اف کنم اما تشخیص دکترم این بود که اول اضافه وزنم و کم کنم الان تو اون مرحلم ودارم سعی میکنم رحمم گرم بشه