2777
2789
عنوان

موهای لخت شلاقی

8659 بازدید | 65 پست

سلام دوستان

من هرچقدموهامو اتومیکنم اونقدی که دلم میخواد لخت نمیشه. موهام فرنیست فقط یکم موج داره ولی هرچقدم اتوبکشم لخته لخت نمیشه اگرم لخت بشه بعد یک ساعت باز مثل اولش میشه مخصوصا نوک موهام خیلی شلخته وبهم ریخته میشه شماچیکارمیکنینن وقتی مهمونی و مراسم میرین موهاتون تا آخرش همونجوری خوب بمونه؟

کراتین کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی ب اتو داره و دماش

من ی اتو دارم دماش۷۵۰ هست میتونه تا چند روز موهارو شلاقی نگه داره

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

سشوار زیاد بکش با حرارت زیاد ..از اون شونه توپی هس ریز ریزه هااا از اونا بکیر سشوار کشیدنی باهاش همزمان شونه کن..بلافاصله بعد سشوار نیم ساعت با روسری موهاتو ببند...لخت لخت میشه

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
موهام خراب نمیشه؟

نه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است