2777
2789
عنوان

اونایی که عقدن کی عروسی میکنین؟

643 بازدید | 61 پست

سلام‌ بچه ها 

برنامتون چیه؟ چند وقته عقدین ؟

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک سالو دو ماهه عقدیم هروقت خونمون ساخته بشه عروسی میکنیم

انشالله عزیزم خوشبخت بشین

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
یسالونیمه عقدم تیرماه

انشالله . تالار رزرو کردی؟ جهیزیت آماده س؟

جدا داریم میشیم 😊

انشالله هر چی به صلاحته همون بشه 

میتونم بپرسم چرا؟

انشالله هر چی به صلاحته همون بشه  میتونم بپرسم چرا؟

خیانت 😊

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

با کرونا عروسی اخه 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
انشالله . تالار رزرو کردی؟ جهیزیت آماده س؟

عزیزم مگه تالار ها بازه که رزو کنید 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خیانت 😊

نمیدونم چی باید گفت به اینجور آدما

نمیدونم چی باید گفت به اینجور آدما

هیچی خدا جوابشو بده تازه خوبه از قبل دوست بودیم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
با کرونا عروسی اخه 😐

عزیزم منظورم الان نیست که 

خواستم ببینم برنامه ای دارن یا نه