دوستان من چند ماه پیش نامزدیم بهم خورد به خاطر اینکع خواهر نامزدم بهم تیکه های بدی انداخت تهشم کلی به خونوادم فوش دادن اما خب نامزدم ول کن من نیست و الان همش میگه بیا باهم بجنگیم و دوباره بهم برسیم اما من واقعا از خونوادش بدم میاد خیلی بهم بدی کردن بهشم که این موضوع رو میگم ،میگه تو اگع عاشق من باشی به اونا اهمیت نمیدی و یع رفتار متقابل نشون میدی اما من میگم باید از خاهراش دست بکشه ...به نظرتون دارم اشتباه میکنم؟
اصلا برنگرد اشتباهه..چون اون مطلقا ازخانوادش نمیتونه بگذره...وتوتنها بایک نفروصلت نمیکنی باخانوادشم باید در ارتباط باشی..چون حرمتها از اولم شکسته اصلا رابطه خوبی نخواهی داشت بخصوص با شوهرت..همش سر چیزای الکی درگیرمیشین
خوب فکر کن گلم اگه واقعا پسر خوبیه از دستش نده اینجا نمیتونی نظر خوبی در مورد چنین مسئله ی مهمی بگیری چون جو سایت بد شده و همه بچن با کلینیک سایت صحبت کن مشاوره داره
اره خودمم همین نظرو دارم اما خب خیلی پسر خوبیه میترسم دیگه ادم به این خوبی واسم پیدا نشه و بعدا یه ع ...
خانوادش کل خوبی هاشو زیر سوال میبره..اینو به عنوان کسی که شش ساله متاهل میگم اصلا نمیتونه از خانوادش بگذره...شاید مدتی هوای تو را داشته باشه ولی با اونا هم خونه ...خون اون رابه طرف خانوادش میکشه..میتونه از تو دل بکنه از اونا نه.....مطمین باش پشیمان میشی...زندگی متاهلی مثل نامزدی نیست راهت لهت میکنه تو خودت میشکنی وافسرده میشی...بازم خود دانی تجریه شخص ام بود برات گفتم
منم بی حرمتی شده یه خودم و خانوادم هم از جانب همسر هم خانوادش تازه گفتن باید مهرتو ببخشی بااین حال دارم برمیگردمدبه این امید ک زندگیمو بسازم.. خریت محض🙂
اینو بدون هیچ وقت نمیتونه کامل از خواعزش دست بکشه مطمیین باش و شما خیلی از جاها بعد عروسیتون خواهید دیدش
اگر دوستش داری و میتونی کنار بیایی ادمه بده ولی اگر صبر و تحمل نداری این کار رو نکن
نظر خانوادت چیه
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر