2777
2789

سلام دوستای گلم وقتتون بخیر باشه.وقتی میرید عطر فروشی، حواستون رو جمع کنید که گول بوی عطر ها رو نخورید! میدونم بعضی از رایحه های عطر شما رو مست می کنند اما بوی عطر به تنهایی نمیتونه نیازتون رو برطرف کنه!

شما این مورد رو در نظر داشته باشید که چه فایده داره بهترین رایحه دنیا رو خریداری کنید اما نیم ساعت ماندگاری داشته باشه؟

بیشتر از 50% عطر ها اصلا ماندگاری ندارند!

عزیزان اینو طبق تجربم میگم! از هر 10 تا عطر بصورت رندوم، 5 تاشون ماندگاری ندارند!

منظور ما اینجا از ماندگاری حداقل 8 ساعته و حداکثر تا یک هفته هست! بله درست شنیدید یک هفته!

عطرهای مردانه ای مثل مارلی پگاسوس و یا کرید اونتوس می تونن تا یک هفته ماندگاری داشته باشند و روی لباساهاتون بمونند!

آیا عطرهای اماراتی ماندگار هستند؟ (عطرهای مشابه بو)

خیلی بستگی به نوع عطری که می خواهید بخرید داره! اما عموما این ادکلن ها زیاد ماندگاری خوبی ندارند!

حتما شما هم تبلیغاتی رو مبنی بر این موضوع شنیدید که اگر نمی تونید مثلا عطر دیور ساواج اصلی رو با قیمت 2.500 هزار تومن بخرید، بیایید یک دهمش رو هزینه کنید و مشابه بوی اون رو از شرکت فرگرانس تهیه کنید.

دوستان من این ادکلن رو داشتم و به جرات بهتون می گم حتی نسخه اینتنسش ماندگاری بیشتر از 1 ساعت به هیچ وجه نداره!

اما چطور بتونیم با هزینه کم یک ادکلن فوق العاده با ماندگاری بالا تهیه کنیم؟

در مقاله عطرهای مردانه ماندگاری بالا توضیحش دادم!

برید بخونید و اگر برای هدیه و کادو خواستید ادکلن بخرید، خیلی بهتون می تونه کمک کنه.ممنونم عزیزااااان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.