2777
2789

نی نی یا الان حدفم نکنی.

مربوط به تایپیک قبلیم هست .

متوجه شدم خواهر شوهرم ۱۸ سالشه وقتی مهمونمون بود با  خودش یه کارایی میکنه چطور آگاهش کنم. 

اینجا کسی هست انجام داده باشه وقتی مجرد بود که بگه چه کمکی از دستم بر میاد لطفاااااا .احساس خوبی ندارم از دیشب 😬😬😬😬😬 

@نی_نی_یار_5  

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون تاپیکم گفتم 

تو بری بگی فک میکنی چی میشه 

هیچی 

خواهرشوهرت موضع میگیره انکار میکنه و باهات بد میشه 

چیکارش داری اخه

خودش باید بدش بیاد

تو رفتی گفتی اصلا

اون تنها ک میشه بخواد اینکارو انچام بده انجام میده

خودش باید ترک کنه کاری از دست تو بر نمیاد

طُ نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد.⁦☀️⁩🌈            دگران روند و آیند و طُ همچنان که هستی 🍃🌾                       پرسپولیس زیبا ترین عشق جهان⚽❤️         تیم من نبض یه ورزشگاهه⚽🚩              معرفت کردگار، دیدن این عالم است🌎🌌       خوب جهان را ببین هر چه ببینی کم است🔭🌃

ببین وقتی میگی ۱۸ سالشه ینی از همه چی خبر داره و کاملا آگاهه داره چی کار میکنه پس شما دخالت نکن ک برا خودت بد میشه .چون اون ک قبول نمیکنه اینکارو کرده ممکنه بین تو و شوهرتم بحث پیش بیاد .میدونم تو میخوای در حقش خوبی کنی ولی اون الان نوجونه یهو دیدی ی چیزی بت گفتاااا اونوقت دیگه حریمت باهاش شکسته میشه