2777
2789
عنوان

تجربه خرید جاروبرقی

2076 بازدید | 27 پست

سلام سلام خانوم خانومااااا

راستش خواستم تجربه خرید جاروبرقی و بزارم که اگر کسی سرچ کرد تو گوگل موجود باشه.

من بعد از سالها تحقیقات بالاخره جاروبرقی هیتاچی سطلی ۲۳۰۰ وات ژاپن خریدم، خیلی خیلی از انتخابم راضی هستم، هم مکش فوق العاده داره، دو تنظیم مخصوص فرش و سرامیک داره، و یک حالت دمیدن داره که خاک جایی نشسته بپره😁

همین دیگه🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سطلی برای یه تازه عروس بده.. منم میخوام برای جهیزیه م بخرم نمیدونم چه مدلی چه مارکی بخرم آخه الان هم ...

مگه برای مردم میخوایی، واسه خودت هرچی دوست داری بخر ول کن حرف مردم و.

بدون گارانتی از جنوب یا بانه جای معتبر بخر اصل هستن

این مطالب ممکنه به دردتون بخوره، من ازش استفاده کردم موقع خرید جاروبرقی که بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم در حد بودجه خودم حداقل انتخاب معقولی داشته باشه آدم

یکی این مقاله خیلی خوب بود

و یکی این مقاله خیلی کمک کننده بود

سلام عزیزم هنوزم راضی هستی از جاروت لطفا عکس شو بفرست یا عکس مدلش رو

سلام عزیزم، خیلی خیلی راضی هستم، قدرت مکش به شدت عالی، فقط صداش زیاد که برای من مهم نیست، خالی کردن مخزنش هم راحته، بعد از جارو کردن فرش از تمیزی برق میزنه کل خاک و میگیره، عکس و فردا برای می‌زارم