2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خونمونوبدیم مستاجرخودمونم بریم مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 58 پست
درد و سر داره همیشه تو خونه خودت زندگی کن  پولتون را فعلا بگذارید بانک چون تا چهار سال اوضاع ...

يعنى تا چهارسال پيش رو ديگه گرونى نيست؟؟؟؟

خدا جونم هيچ آرزويى تو دل هيچ كسى نمونه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بدم نمیگه همسرت.ما خودمون خونه داریم ولی خب چون هم سمت مجیدیه هست هم نزدیک مادرشوهرم دادیم اجاره خودمون رفتیم جای بهتر و بزرگتر بعد با هر زحمتی همون خونه رو خریدیم الان دوتا خونه داریم تو مناطق تقریبا خوب تهران.شاید شماهم بتونید عزیزم.من تحربه خودم گفتم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
اطراف تهران

پرند؟

ویلایی اطراف تهرانم این قیمت پیدا نمیشه 

ما هفته ی پیش دنبالش بودیم اطراف تهران وبلایی ها خیلی گرونن

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
خونه خودمون کلش ۳۵۰قیمتشه بنطرتون بااین قیمت ماالان بدبخت نیستیم ؟حس بیچارگی وفقربهم دست داده🙁

خونه جز ثروت حساب نمیشه چون توش داری زندگی می‌کنی 

بیخیال بابا به این چیزها فکر نکن 

خداروشکر کن همون رو داری .

من از خونه ام متنفرم به تمام معنا 

خونه ام ۱۲۰متر بزرگه خوش ساخت هم هست ولی اصلا دید به بیرون نداره یعنی از هیچ جایی نمیتونی بیرون ببینی عین زندان میمونه 

خونه خودمون کلش ۳۵۰قیمتشه بنطرتون بااین قیمت ماالان بدبخت نیستیم ؟حس بیچارگی وفقربهم دست داده🙁

ما همونشم نداریم گلم 

شکر گذار باش تا نعمت از کفت نره 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..

عزیزم ب نظر من این کارو نکن .تو خونه خودت بمون و سختی بکش تا مجبور ب جم کردن و پس انداز باشی و روز ب روز ب فور خونه بزرکتر و جدیدتری ببوفتی .

وقتی ک برید اونجا و چند وقت بعدش  بهتر از اونجا دیگه حالا حالاها بفکر خونه خرریدن و این گرونی نیستی و با رهن تو خونه های مردم و مدرن بودن و بزرگتر بودن اونا عادت میکنی.نکن دوستم.

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  
حیفه خونتون مستاجری چرااخه وقتی خونه دارین

خب خونه ای که قدیمی باشه و ارزش بازسازی نداشته باشه خیلی جالب نیست روحیه آدمو خراب میکنه. میتونن همین پیشنهاد شوهرشو انجام بدن هم خوب زندگی کنن هم ارزش خونه خودشون کم نمیشه.  البته من از شرایط خونشون خبر ندارم که ارزش بازسازی داره یا نه 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اطراف تهران

کدوم سمتی عزیزم که خونت 350.من همسرم کارگاهش نزدیک حومه تهران (ورامین)میخواستیم ی آپارتمان بخریم بذاریم ی گوشه برای سرمایه زیر 700 800نبود اصلا

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤