2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خونمونوبدیم مستاجرخودمونم بریم مستاجری

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 58 پست

من از مستاجری متنفرم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما انجامش بدید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خونه خودمون کلش ۳۵۰قیمتشه بنطرتون بااین قیمت ماالان بدبخت نیستیم ؟حس بیچارگی وفقربهم دست داده🙁

عزیزم خداروشکر کن خونه دارین...خیلیا آرزوشونه خونه دار بشن و نمیتونن🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

چقدر خوب با ۱۳۰ تومن میشه بزرگتر کنید  کدوم شهری؟خوب وام مسکن بگیرین 

ما با شوهرم حساب کردیم بخوابم خونرو عوض کنیم بیست متر بزرگنر باید ۶۰۰ حداقل رو پول خونه بزاریم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

من باشم میرم ی خونه ۵۰متری تمیز اجاره میکنم بعدن این خونم یا بازسازی میکنم یا ی طبقه میسازن بالا مگه چ ضرری میکنین 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

پیشنهاد خوبیه. اینجوری هم خونه خودتونو دارین و ارزشش کم نمیشه  هم خودتون میرین یه خونه شیک . بعدا که پول دستتون اومد میتونین خونتونو بفروشین خونه بخرین 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹