2777
2789

این خونه یی ک داریم ۵۵متره ویلاییه یکم قدیمی امروز رفتسم بنگاه به اسرارمن ک ببینیم قیمتاچجوریه میتونیم عوضش کنیم بدن ک رفتیم یه خونه دیدیم باید۱۳۰میلیون بذاریم روخونه خودمون ک بتونیم عوض کنیم الان نداریم شوهرم گفت بیاخونه خودمونوبدیم مستاجرخودمونم بریم رهنش کنیم بدن داشتیم بفروشیم عوض کنیم

خونه خودمون ۵۰میره رهن خونه یی ک میخایم بگیریم ۶۰تومنه رهنش بنظرتون چیکارکنم؟

اون خونه خوش ساخت ومدرنه

ولی ویلایی یه چیز دیگست ها، نمیشه بازسازی اش کنین؟

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر زیاد تو خرج نمیفتی برو رهن 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

ماهم یه مدت رفتیم مستاجری تو مرکز تا خونمونن فروش بره...خوب بود اما قیمتا بالارفت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱