2777
2789
عنوان

تجربه تون از دکتر گویا مددی رو لطفا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 9487 بازدید | 54 پست
ایشالله همچنین عزیزم 😘

ولی هر ماه فولیه خوب دارم گفتم تا دیر نشده برم ای وی اف شم. ولی شوهرم خداروشکر هیچ مشکلی نداره 

ببینم خدا چی میخواد

شما با دکتر مددی ادامه ندادید شاید جواب میگرفتید 

تو می آیی..همه چیز از نبودن تو حکایت می‌کند... به جز دلم❤که همچون دانه‌ای در تاریکی خاک ، در انتظار بهار می‌تپید.. تو می آیی و من این را با تمام وجودم حس میکنم.... این متن و چندسال پیش نوشتم و بابتش مطمئن بودم الان تو دلمی.. خدایا نگهدار نی نیم باش  سالم بزارش تو بغلم لطفا برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید🙏🏼 ایشالا قسمت همه ی منتظرا...
آها فک کردم 8  خدا اگه بخواد میشه نگران نباش دختر عمو م یک بود 9 سال منتظر بود دارو دکتر ای یو ...

اره دقیقا منم ماهی ک باردار شدم کلا بیخیال بودم و بهش فک هم نمیکردم ولی متاسفانه از دستش دادم 

تو می آیی..همه چیز از نبودن تو حکایت می‌کند... به جز دلم❤که همچون دانه‌ای در تاریکی خاک ، در انتظار بهار می‌تپید.. تو می آیی و من این را با تمام وجودم حس میکنم.... این متن و چندسال پیش نوشتم و بابتش مطمئن بودم الان تو دلمی.. خدایا نگهدار نی نیم باش  سالم بزارش تو بغلم لطفا برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید🙏🏼 ایشالا قسمت همه ی منتظرا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی هر ماه فولیه خوب دارم گفتم تا دیر نشده برم ای وی اف شم. ولی شوهرم خداروشکر هیچ مشکلی نداره  ...

آره عزیزم اینجوری بهتر نتیجه میگیری، آخه اسپرمش صفر بود ب ما دکتر پیمان صالحی اصفهان معرفی شد رفتیم عمل کرد دیگه نتیجه ای نگرفتیم بهمون گفت باید اسپرم اهدایی پیش دکتر ایزدی انجام بدیم هنوز مطمعن نیستیم ک این کار خوبه یا نه برا همین فعلا موندیم 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
اره دقیقا منم ماهی ک باردار شدم کلا بیخیال بودم و بهش فک هم نمیکردم ولی متاسفانه از دستش دادم 

انشااله دوباره ی فسقلی عزیز میاد برات میمونه 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 
منم مثل شما با اینکه ذخیره تخمدانم کم هست ولی هر ماه فولی بالغ و سایز ۱۹ ، ۲۰ داشتم

ب سلامتی عزیزدلم ایشالله بارداریت عالی پیش بره

منم همینطورم فولی هام خوبن ولی ذخیره م کم ..

یعنی الان مددی برا من انتقال نمیده زود ؟

بعدش پیش کدوم دکتر رفتید ؟

اون ماهی که باردار شدم عکس رنگی از رحم گرفته بودم ۴ ماه کپسول فرتیل اید و پودر اینفولیک مصرف کردم&n ...

من ۴ ماه پیش عکس رنگی دادم گفت مشکلی نداری ، الان موندم اول آی وآی کنم یا برم برا آی وی اف 

آره عزیزم اینجوری بهتر نتیجه میگیری، آخه اسپرمش صفر بود ب ما دکتر پیمان صالحی اصفهان معرفی شد رفتیم ...

نبتید عمل میکرد شوهرت ، اخه بعضی ها به عمل واکنش عکس نشون میدن ، اسپرم اهدایی هم مثل تخمک اهدایی هست ، ب هر حال بهتر از اینه ک آدم یا کلا بچه دار نشه یا بچه ای ب فرزندی قبول کنه ، ولی تقویتش کن بیضه ی گوسفند و فلفل سیاه بزن کبابی بهش بده یه مدت بخوره میگفتن تاثیر داره  انشالله  درست بشه 

اون ماهی که باردار شدم عکس رنگی از رحم گرفته بودم ۴ ماه کپسول فرتیل اید و پودر اینفولیک مصرف کردم&n ...

ب من گفته کپسول اووبوست بخورم ، کدومش بهتره ب نظرتون ؟