2777
2789

چند وقته تاپیک درست درمونی ندیدم 🙈

گفتم یه تاپیک بزنم‌ بلکه ب درد کسی بخوره چون واقعا ب خودم کمک کرد....

1-در حضور آقایان وسایل سنگین را بلند نکنیم و کارهای مردانه رو به آنها بسپاریم

2-در مراسم های رسمی زیاد به دیگران نگاه نکنیم و بیشتر صاف بنشینیم و لبخند کوچکی روی لب هایمان باشد

3-عشوه/آرایش/نگاه آرام/آهسته راه رفتن/لبخند نافذ و زیبا/

4-مانند خانواده های اشرافی بنشینیم /غذا بخوریم /برخورد کنیم/عجله ممنوع

5-آروم و آهسته صحبت کنیم

6-اول خوب گوش کن بعد آهسته و با آرامش جواب بده و موقع جواب دادن چهره آرامی داشته باش و زیادی عضلات صورتت را تکان نده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥴 

البته نظر شما وسبک زندگی شما محترمه

ولی من به شخصه دوست دارم خودم باشم و خداروشکر وقت و ذهنمو صرف اینکارا نمیکنم 

به نظرم مگه چقدر عمر میکنم که به جای لذت بردن از کارایی که دلم میگه و بزرگم میکنه اینکارارو بکنم 

البته 2 و جمله اول 6خوب بود

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸

11-همیشه در جمع به شوهرت احترام بگذار بی احترامی نکن به همسرت همیشه در جمع با کلمات محبتهیچوقت آمیز ثداش کن  و بگذار دیگران هم با دیدن رفتار تو به او احترام بگذاررند

11-همیشه در جمع به شوهرت احترام بگذار بی احترامی نکن به همسرت همیشه در جمع با کلمات محبتهیچوقت آمیز ...

این ربطی به رفتار خانومانه نداره مرد و زن نداره همه باید به هم احترام بذارن

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸