2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا براش ناز کن لباس های شیک بپوش یکم هم باز ولی نه زیاد سعی کن تو مشکلات و زمان هایی که ناراحته ...

از اول همینجوری بودم.. اینقد خودم سیاست زنونه بلدم. امروزم با ناز ازش درخاست پول کردم.ولی خیلی  پرو راحت درخواستمو رد کرد.. بعدشم الکی قربون صدقم میرفت. پرو تر از این حرفاس... منم قهر کردم. جوابشو نمیدم

آره وضعش خوبه... ولی ب من پول نمیده.. بهونه میاره هر دفعه... الکی قربون صدقم میره که خر بشم

با عشوه بهش بگو 

》وقتی شوهر به این خوبی،آقایی،اهل کار دارم چجوری از بابام پول بگیرم》

یا بگو

》اخه وقتی تو هستی و تو رو کنار خودم دارم چطور از بابام پول بگیرم》

با عشوه بهش بگو  》وقتی شوهر به این خوبی،آقایی،اهل کار دارم چجوری از بابام پول بگیرم》 یا بگو ...

نمیگه نمیدم... با چرب زبونی بهونه میاره. یا میگه یه روز باهم میریم خرید.. با اینکه میدونم داره خرم میکنه و اصلا باهام نمیاد خرید 

از اول همینجوری بودم.. اینقد خودم سیاست زنونه بلدم. امروزم با ناز ازش درخاست پول کردم.ولی خیلی  ...

هرچی می خوای باهم برید بخرید که حساب کردن بیفته گردنش

اگر حساب نکرد بگو 

من هرجا مردم باشه دست تو جیبم نمیکنم

نمیگه نمیدم... با چرب زبونی بهونه میاره. یا میگه یه روز باهم میریم خرید.. با اینکه میدونم داره خرم م ...

بهش بگو امروز یه سوپرایز دارم برات 

تو کافه فلان پاساژ

بعد دیگه با پای خودش نیاد تو دام و جیبشو خالی کن🤣