2777
2789

اندازه خودم پول دارم خداروشکر،شاغل نیستم

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

خانه دار درآمدم کارت همسرم پس اندازم سالی یه بار

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من محصلم دوتا تکپوش النگو داشتم فروختم و کین خریدم خداروشکر خیلی رفت روش اول که گذاشتم پارسال بود ۱۲ میلیون بعد امسال ۱۲ فروردین شد ۴۵ میلیون باورم نمیشد ۳۵ تومن گرفتم و طلا و گوشی خریدم ۱۰ تومنش هنوز هست و گقتن قرار تو مهر خیلی بره روش

ماه من رفت ماهت بمیرد آسمان️ 🖤
خب خداروشکر  چجوری پس انداز میکنید؟

از همون پول اول پس انداز جدا میکنم 

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
پول نقد نگه میداری یا مثلا طلایی چیزی میخری؟ پس انداز مخفی یا همسرت میدونه؟

همسرم هم می‌دونه هم نصفشو نمیدونه،طلا هم دارم ولی پول بهتره سر چندوقت میزنم به کارتم

🤦🏻‍♀️اینطوری که خیلی سخته 

چیش سخته؟فرهم کردن خونه و ماشینو نفقه وخرج خونه وطیفشه همونطور ک پختن غذا و تمیز کردن خونه و سرو گرم کردن زندگی وظیفه ی منه یروز غدا نپزیم ابروهاشون کج میشع هرکی وظایفشو درست انجام بده

چیش سخته؟فرهم کردن خونه و ماشینو نفقه وخرج خونه وطیفشه همونطور ک پختن غذا و تمیز کردن خونه و سرو گرم ...

اونکه اره ولی اخه هرچی درمیاره ادم خرج کنه بعد پس انداز چی؟خونه ماشین این چیزا چی

اونکه اره ولی اخه هرچی درمیاره ادم خرج کنه بعد پس انداز چی؟خونه ماشین این چیزا چی

خونه ماشین وظیفشه ماام ماشین نداریم شوهرم ۱۵ میخواست بخره من داشتم گفتم بنامم بزن بدم گفت نمیرنم منم رفتم دندونامو کامپوزیت کردم قبلا خیلییییی خرج میکردمو پس انداز میکردم واسش اما دیدم داره وظیفم میشه و بدعادت شده  و من پس انداز میکنم اون خرج خانوادش میکنه  بعد اون هزارتومنم خرج خونه نمیکنم