2777
2789

چجورع؟

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوب شدید شما؟؟ چکار کردید؟منم خیلی داغونم...

سلام نه خوب شدنی نیس بهتر میشه ولی خوب خوب نمیشه باید مراعات کنی دکتر میگفت وقتی تاندون اسیب ببینه تاندون حالت خون مردگی زخم پیدا میگنه اگه مراعات نکنی دوباره عود میکنه چه علایمی دارین شما

سلام نه خوب شدنی نیس بهتر میشه ولی خوب خوب نمیشه باید مراعات کنی دکتر میگفت وقتی تاندون اسیب ببینه ت ...

منم تنیس البو دارم.فعلا ۱۶ جلسه فیزیوتراپی رفتم.بهتر شده اما انگار قرار نیس اصلا خوب بشه...دستم کامل باز و بسته نمیشه و تو قسمت آرنجم درد دارم

منم تنیس البو دارم.فعلا ۱۶ جلسه فیزیوتراپی رفتم.بهتر شده اما انگار قرار نیس اصلا خوب بشه...دستم کامل ...

میشه حرکات فیزیو تراپی رو ب منم بگین ؟ مردم از درد ، منم تنیس البو دارم و بچه کوچیک خیلی سخته 😭

میشه حرکات فیزیو تراپی رو ب منم بگین ؟ مردم از درد ، منم تنیس البو دارم و بچه کوچیک خیلی سخته 😭

خوب شدنی نیس متاسفانه...بهتر میشه.ولی باید هممممش رعایتش کنی.من تا چند روز کار میکنم یا بچه بغل میگیرم دردش دوباره شروع میشه...

حتما حتما حتما فیزیوتراپی برو  نذار کهنه بشه.

یه سری حرکتا هست ، اما دستگاه دکتر خیلی موثر تره.و از دکتر مشاوره بگیر سرخود انجام ندی بهتره.

بشین دستت رو روی دسته صندلی یا مبل یا ... بذار.خ راحت.دستت رو از مچ آروم بیار بالا بعد پایین.فقط از مچ.چند بار این حرکت.

حرکت دیگ هم بهمین حالت بشین باز.دستت رو بچرخون از مچ و ساعد.یه بار ب سمت بالا یبار چپ یبار راست.همین کارو هی تکرار کن.

برای این دوتا تمرین اگه یه وزنه خ سبک یا آب معدنی هم دستت بگیری بهتره

یه حرکت دیگه اینکه دستت رو مشت کن تا ۳ بشمار و رها کن.۱۰بار