2821
2789
عنوان

ازدواج بعد از ازدواج اول

207 بازدید | 12 پست

یه سوال برام پیش اومد 

کسایی که همسر اولشونو از دست دادن 

حالا چه طلاق چه فوت فرقی نداره 

وقتی مجدد ازدواج میکنین. کدوم دوست داشتن واقعی تره؟ به نفر اول زندگیتون شده فکر کنین؟ اگر بخوای بین دو نفرشون یکی رو انتخاب کنین کدوم؟ 

شاید یه کم سوالام بد با نادرست باشه ولی واقعا ذهنمو درگیر کرده 

الان ازدواج کردی یانه 

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هرکی دوست داره مادرشوهرشو خفه کنه لایک کنه😘

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
سلام شاعر امضای شما کیه؟واسم سوال شد 

سلام

سروده جلال الدین مشنگوالدوله است البته بعضا به صائب تبریزی و سعدی هم ربط میدن🤷‍♂️🌺🌺

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              
2825
2823
2791
2779
2792