2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد جهزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 21 پست
اینو ببین چقد مرتبه منم میخوام چندتا از این طرف ها بخرم ولی نمیدونم از کدوم مدل

من نمیدونم در چه سطح اقتصادی هستین اگر خیلی عالی هستین از دو نوعش خوبه اون نازک تر ها برا گوشت چرخ کرده بگیری اون یکی هم بزرگ تر برا مرغ ولی خب با این اوضاع فکر نکنم زیر دو گوشت و مرغ بشه هفت بسته گوشت چرخ کرده س اگر اشتباه ندیده باشم که زیر یک کیلو نی 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من نمیدونم در چه سطح اقتصادی هستین اگر خیلی عالی هستین از دو نوعش خوبه اون نازک تر ها برا گوشت چرخ ک ...

😂😂فک کنم دوتا بگیرم بس باشه تو این وضعیت 

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂فک کنم دوتا بگیرم بس باشه تو این وضعیت 

والا به خدا دختر بدی جهاز بدی یخچال هم پر کرده بدی من انقد برام زور داشت 😂😂😂 زیاد سخت نگیر خوشبخت بشیییی

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
والا به خدا دختر بدی جهاز بدی یخچال هم پر کرده بدی من انقد برام زور داشت 😂😂😂 زیاد سخت نگیر خوشبخت ...

😂دقیقا منم مخصوصا مامانم دست تنهاست خیلی زورم میاد مرسی عزیزم😍

دعا کنید برا سلامتی مادرم 😿دلم نمیخواد دیگه عمل شه اگه مامانم خوب شه دیگه هیچی از خدا نمیخوام 😭😭
😂دقیقا منم مخصوصا مامانم دست تنهاست خیلی زورم میاد مرسی عزیزم😍

خدا حفظ کنه مامانتون ❤️