2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکاریه برو فیبروز یا میکروبلیدینگ

طبیعی طبیعی هم هست

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

عزیزم منم انجام دادم تو تاپیکام میتونی ببینی بستگی داره پیش کی بری اگه کاربلد باشه با مواد خوب خیلیم عالیه و من الآنم داره کمرنگ میشه باید برم ترمیم 

آخرین تیکه ی این جورچینی، ای عشق...
نازک ولی چند نفر انجام دادن سه ماه یکبار باید ترمیم کنن

آره کار خوب بخوای ترمیم لازم داره اونا که میبینی مدت طولانی میمونه اونا یجورایی تاتو کردن عمیق تزریق شده تو پوستشون ولی میکرو تارهای نازک و کمرنگیه و چون سطحیه خوب قطعا شش ماه اینا ترمیم میخواد 

ابروهات خیلی قشنگه مبارکت باشه  هاشور کردی؟

بله برای من جلسه اول فیبروز انجام دادن همون میکروبلیدینگ به سبک فیبروز با ابزار دستی و سطحی رنگ به پوست تزریق میشه ولی من چون ابروی کم پشتی داشتم خیلی کمرنگ شد برای من و بعد که ترمیم رفتم از خانمه خواستم با ابزار برقی بزنه و اونم زد و واقعا راضی بودم سری دوم برام تلفیقی زد یجورایی میشه گفت  میکرو پیگمنتیشین یعنی ترکیبی از هاشور و میکرو