2777
2789
عنوان

کمکم کنین چیکار کنم

85 بازدید | 10 پست

بچه ها ب نامزدم گفتم بهم پول بده تا لباس بخرم. بهونه آورد ک بعدا با خودم میریم میخریم و این حرفا و باید صبر کنی خودم برات حساب باز کنم و این چرت و پرتا...یه طوریایی میخاست از زیرش در بره.. چیکار کنم بنظرتون؟ 

خوب عزیزم مگه نامزدتون باید بخره؟؟؟

شایدم راست گفته صبر کن.

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از این لحاظ مطمئنم ک داره و نمیخاد بده  بعدشم اولین بار ک ازش چیزی خاسته بودم. توقع نداشتم ...

عقدین؟اگه فکر میکنی از خساسته که سعی کن درستش کنی زندگی با آدم خسیس خیلی سخته 

عقدین؟اگه فکر میکنی از خساسته که سعی کن درستش کنی زندگی با آدم خسیس خیلی سخته 

آره عقدیم.. وضع مالیش خوبه.. ولی واقعا خسیسه.. بدم میاد ازش.... من هیچ جوره براش کم نزاشتم

بنظرت جواب میده؟ چجوری اعتراض کنم؟ با قهر و دعوا یا اینکه چی؟ 

به هر حال باید امتحان کنی اینکه جواب میده یا نه را بعدش می فهمی خساست چیزی نیست که بشه از کنارش گذشت با زبون خوش هم حرف بزن قرار نیست که  با جنگ و جدال باشه بگو حقیقتش من حس میکنم تو خسیسی و من همچین چیزی رو اصلا نمیتونم تحمل کنم زن عقدی و رسمی ت هستم و تو باید نیاز های منو برآورده کنی و