بچه ها من موهایه خیلییی پر و قشنگی داشتم اما قدرشو نمیدونسم مدام از اتو و سشوار استفاده میکردم موامو با اب داااغ میشسم ده روز ی بار شونه میکردم تا اینک موهام شد اندازه دم موش تازه فهمیدم ای دادبیداد چ شد چ زشت شده موام
افسردگی گرفته بودم . یه مدت خبلی روموهام کارکردم خداروشکر الان از قبلم پرتر و قشنگتر شده میبافم چهارتا بافت درشت میشه
اول اینکه شستشو با اب داغو بذارید کنار با آب ولرم رو به سرد بشورید موهارو
موهاتونوزیردوش سرپا نشورید چون باعث ریزش میشه. یه صندلی کوچیک تهیه کنید. ترجیحا با کاسه اب بریزید رو موهاو بشورید
ب هبچ عنوان موهارو زیر دوش شونه نکنید اب موهارو بگیرید و بزارید خشک بشه با حوله نیوفتید ب جونه موها چون وز و خشک میشه
خیلی شامپو استفاده نکنید مثلا بعضی ها میگن دودست شامپو میزنم. دو قاشق شامپورو با یکم اب رقیق کنید و بریزیر رو موها
موهاتونو با ناخن نشوریو با نوک انگشت ها خیلی ملایم خشن بازیو بزارید کنار
ترجیحا نرم کننده استفاده نکنید ازپودر گل سرشور استفاده کنید به شدت موهارو تقویت میکنه و خیلی بهتر تر از شامپو عمل میکنه کاااملا نرمو ابریشمی . یه قاشق پودر گل سرشور با اب قاطی کنید بمتلید به موهاتون حتی کف سر چون چربیرو کنترل میکنه و کف سرو برق میندازه. هفته ای یکبار بابونه بجوشنید تو یک لیتر اب و بریزید رو موهاو ابکشی نکنید
و هرروز پنج تا ده دقیقه با نوک انگشتاتون کف سرو مالش بدید که خون جریان پیداکنه
و موهاتونو گیس کنید شبها . من ک کلا شبوروز گیس میکنم
ولی شبها شلتر
امیدوارم مفید باشه براتون💎💜