2777
2789

بچه ها من موهایه خیلییی پر و قشنگی داشتم اما قدرشو نمیدونسم مدام از اتو و سشوار استفاده میکردم موامو با اب داااغ میشسم ده روز ی بار شونه میکردم تا اینک موهام شد اندازه دم موش تازه فهمیدم ای دادبیداد چ شد چ زشت شده موام

افسردگی گرفته بودم . یه مدت خبلی روموهام کارکردم خداروشکر الان از قبلم پرتر و قشنگتر شده میبافم چهارتا بافت درشت میشه

اول اینکه شستشو با اب داغو بذارید کنار با آب ولرم رو به سرد بشورید موهارو

موهاتونوزیردوش سرپا نشورید چون باعث ریزش میشه. یه صندلی کوچیک تهیه کنید. ترجیحا با کاسه اب بریزید رو موهاو بشورید

ب هبچ عنوان موهارو زیر دوش شونه نکنید اب موهارو بگیرید و بزارید خشک بشه با حوله نیوفتید ب جونه موها چون وز و خشک میشه 

خیلی شامپو استفاده نکنید مثلا بعضی ها میگن دودست شامپو میزنم. دو قاشق شامپورو با یکم اب رقیق کنید و بریزیر رو موها

موهاتونو با ناخن نشوریو با نوک انگشت ها خیلی ملایم خشن بازیو بزارید کنار

ترجیحا نرم کننده استفاده نکنید ازپودر گل سرشور استفاده کنید به شدت موهارو تقویت میکنه و خیلی بهتر تر از شامپو عمل میکنه کاااملا نرمو ابریشمی . یه قاشق پودر گل سرشور با اب قاطی کنید بمتلید به موهاتون حتی کف سر چون چربیرو کنترل میکنه و کف سرو برق میندازه. هفته ای یکبار بابونه بجوشنید تو یک لیتر اب و بریزید رو موهاو ابکشی نکنید 

و هرروز پنج تا ده دقیقه با نوک انگشتاتون کف سرو مالش بدید که خون جریان پیداکنه

و موهاتونو گیس کنید شبها . من ک کلا شبوروز گیس میکنم 

ولی شبها شلتر

امیدوارم مفید باشه براتون💎💜

♥️🫶🏼

ممنون عزیزم 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود

ممنون

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گیس کنیم ینی چی

ببافیم

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

من همه این کارارو انجام دادم ولی موهام اصلا برنمیگرده ب حالت قبل

من موهام ب قدری پر بود که با کش نمیتونستم ببندم حتما باید گیس میکردم

گیسسسس درشت

ولی الان عین دم جارو 

نازک و خشک و وز