2777
2789
شوهرش بخاطر اینکه زنه جیگر نمیخورد میرفت خیانت میکرد بهش با یه زن که جیگر خور بود رو هم ریخته بود😐 ...

منم برم ب شوهرم خیانت کنم چون باقالی پلو نمیخوره ...من دیوونه باقالی پلو ام ...باقالی پلو خور ها کجااااان؟🤣🤣🤣

لایک نکنید ...ریپلای کنید ...لذتی که در ریپلای هست در لایک نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی میگفت یه جنه خودشو شبیه شوهرم جا زده بود یهو از در اومد تو بدون حرف زدن چیز کردیم بعدم رفت بیرون😐الان شوهر برگشته میگه من نبودم

کامنتا عجیب تر بود یکی میگفت تو حموم نباید لخت بشی جن میاد تو بدنت😐😐😐😐

دیش دیری دیرین ماشالا💃
تاپیک کاربری که بخاطر اینکه با خواهر شوهرش حرف میزده شوهرش طلاقش داده  اسم کاربرو یادم نیست🥴 ...

مهرابانم فکر کنم بود

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ل ز بودن دو جاری

پشما م

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

واقعا تا حالا به پاش موندی؟     نچ نچ نچ

تا الانم خانومی کردم موندم ب پاش...میخوام بهش بگم یا باقالی میخوری یا میرم با یکی دیگ ....اونم بعدش کاری میکنه که دیگ باقالی که هیچی ...هیچی نتونم بخورم

لایک نکنید ...ریپلای کنید ...لذتی که در ریپلای هست در لایک نیست
قضیه‌‌ش چیه؟

نترکم صلوات .

انگاری خانوادی ای میرن مهمونی . عروس صاحب خونه هم اونجا بوده و وقتی میره دستشویی بلند ،بلندا داد میزنه بیا نوار بهداشتی منو بزار . شوهره هم اسشم اصغر بوده توسر زنون میره سمت توالت تا خانومه ابروو بیشتر نبرده . معروف میشه به اصغر نصاب .  

اقدس الویه هم ممنوعه حرف زدن راجه بهش .   بزنی تو اینترنت میاره خودت بخون   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

یکی همین امروز تاپیک زد که یه مشکل بزرگ دارم شوهرم نمیزاره دوغ بخورم خودش نمیخره حتی نمیزاره من بخرم بخورم

میگه تنبل و خواب الو میشی

دارم به طلاق فکر میکنم😂

من که باور نکردم ولی دروغم باشه ببین فکرشون تا کجاها میره

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یکی میگفت یه جنه خودشو شبیه شوهرم جا زده بود یهو از در اومد تو بدون حرف زدن چیز کردیم بعدم رفت بیرون ...

ااون با چادر حموم میکرده

خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر                            رنگ شَرَف ‌‌"سرخ" اَست 
تا الانم خانومی کردم موندم ب پاش...میخوام بهش بگم یا باقالی میخوری یا میرم با یکی دیگ ....اونم بعدش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂ادم تو نی نی سایت چیا که نمیبینه😐😂

عمرا اگر فکر میکردم یکی واسه خیانت همچین اراجیفی تحویل بده😂😂

دیش دیری دیرین ماشالا💃