2777
2789

همع چی عجیبع اینجا

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

90 درصدشون عجیبن

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
اقدس و غلام جون دیگه😥

وای . یکی از کاربرا اینو تعیف کرد . اینقدر شیرین و بامزه گفت که مردم از خنده . خنده رو لباش باشه خیلی روزمو ساخت

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

تاپیک کاربری که بخاطر اینکه با خواهر شوهرش حرف میزده شوهرش طلاقش داده 

اسم کاربرو یادم نیست🥴🥴🥴

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤

شوهرش بخاطر اینکه زنه جیگر نمیخورد میرفت خیانت میکرد بهش

با یه زن که جیگر خور بود رو هم ریخته بود😐

یکی دیگه هم بود ساعت دو نصفه شب میگفت مداد نازنینم گم شده همین الان اینجا بود من بهش وابسته ام از بچگیم داشتمش الان هرچی نگاه میکنم نیست😐

جیش چرخشی😐

دیش دیری دیرین ماشالا💃