2777
2789
عنوان

باز شدن ناف نوزاد+عکس...توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13693 بازدید | 134 پست
چراالکی نسخه میپیچین؟؟ اگ زخم باشه میدونین نمک و الکل چیکارمیکنه؟ واقعا متاسفم

برای خودت متاسف باش برای بچه خاهرم دقیقا همینجوری شد دکتر گفت این کارو کن

خانوم متاسف😂😂😂

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وی میگی اگه زخم باشه بچه نابود میشه  الکی ورا چیزی تجویز میکنین که بلد نیستین

دکتر همچین چیزی گفت سر دو روزم خوب شدن تنها خاهرزادم برای دوستمم اتفاقا چن روز پیش دکتر همینو گفته بود

مطمعنا بره دکتر همینو تجویز میکنه 

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
چراالکی نسخه میپیچین؟؟ اگ زخم باشه میدونین نمک و الکل چیکارمیکنه؟ واقعا متاسفم

ینفر بمنم گفت برای پسرم الکل بزنم خوب میشه بردمش دکتر گفت بهیچ عنوان همچین کاری نکنی فقط اب خالی شستشو بده

برای خودت متاسف باش برای بچه خاهرم دقیقا همینجوری شد دکتر گفت این کارو کن خانوم متاسف😂😂😂

الان اینکاری ک گفتی کرد اگ اتفاقی افتاد پاسخگوو هسی؟؟

واس همه ک نباید ی نسخه پیچید عین پیزنای دهه چهل..

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
ینفر بمنم گفت برای پسرم الکل بزنم خوب میشه بردمش دکتر گفت بهیچ عنوان همچین کاری نکنی فقط اب خالی شست ...

دیگ بیشعوری بعضیا حد نداره عزیزم..

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
الان اینکاری ک گفتی کرد اگ اتفاقی افتاد پاسخگوو هسی؟؟ واس همه ک نباید ی نسخه پیچید عین پیزنای دهه چ ...

پیرزن ذهن بیمار توعه حتما دکتر گفته ک من بهش گفتم

شما ک انقد باسوادی اینجا چیکار میکنی دهه ۱۴۰۰ باهوش😂😂😂😂😂😂

بدپ اورانیمتو غنی کن تا دیر نشده😉😉😉

ما ایلامیا یه کار خوب میکنیم خوشم میاد واقعا  وقتی ناف افتاد  یه خورده حنا میریزیم رو نا ...

ما هم سکه رو میزاریم ،پسرم نافش افتاد مامانم سکه گذاشت یه چسب پنج سانتی هم زد روش رفتیم دکتر هر چی از دهنش داومد بارمن کرد گفت چسب رو کندنی نوزاد اذیت میشه

يک متخصص نوزادان گفت: خشک نگه داشتن بند ناف و پرهيز از چرب کردن آن موجب سريعتر جدا شدن آن مي‌شود.

دکتر وحيد قبادي دانا در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا منطقه علوم پزشکي تهران، با اشاره به وضيعت بندناف نوزادان بعد از تولد اظهار داشت: بندناف نوزاد به طور معمول 5 تا 10 روز بعد از تولد از بدن نوزاد جدا مي‌شود يا به اصطلاح مي‌افتد. البته در بعضي از نوزدان، اين مدت تا 15 روز و بيشتر هم مي‌رسد.

وي افزود: مادران بايد دقت كنند که بندناف زير پوشک نرود و خشک نگه داشته شود. روي ناف نبايد هيچ نوع پمادي ماليده و چرب شود بلکه بايد هميشه خشک باشد تا سريع‌تر بند ناف بيفتد.

دکتر قبادي ادامه داد: براي تميز کردن ناف مي‌توان از محلول رقيق شده الکل طبي استفاده کرد. پس از افتادن بند ناف معمولا روي ناف «دلمه‌» مي‌بندد. توصيه مي‌شود هر بار که ناف را تميز مي‌کنيد اين دلمه را به آرامي با پنبه آغشته به الکل طبي از روي ناف جدا کرده و و گودي ناف را تميز کند.