2777
2789
عنوان

باز شدن ناف نوزاد+عکس...توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13700 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چقد خونسردی..اینجوری تاحالا ندیده بودم حتما ببردکتر

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببرش دکتر ببینه

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

عزیزم خب دکتر باید ببری وقتی انقدر نگرانی و انقدر مهمه .شاید عفونت کردع باشع ببرش دکتر 

زرده افتاده الان نافش باز مونده.میترسم برم بیرون با این وضعیت وخیم کرونا 

خدایا بابت همه چیز شکرت
اگه نمیتونی بری دکتر بهش یکم نمک با الکل با پد بزن تا خشک بشه فقط حواست باشه ک چرک نکرده باشه

چراالکی نسخه میپیچین؟؟

اگ زخم باشه میدونین نمک و الکل چیکارمیکنه؟

واقعا متاسفم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

نگران نباش عادی چند روز دیگه خوب میشه اصلا چیزی هم نزن روش،واسه پسرم از بچه تو بدتر بود ۱۰ تا دکتر بردم هیچی دارویی ندادن گفتن عادی خودش خوب میشه فقط گفت با آب خالی شستشو بده بعد حتما خشکش کن همین

ما ایلامیا یه کار خوب میکنیم خوشم میاد واقعا 

وقتی ناف افتاد 

یه خورده حنا میریزیم رو ناف و بعد یه سکه میذاریم روش و با چسب میبندیمش تا دوروز 

وقتی درش میاریم کامل خوب شده

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍

چیزی نیس خوب میشه پسرمنم همین جوری شد افتاد 

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
زرده افتاده الان نافش باز مونده.میترسم برم بیرون با این وضعیت وخیم کرونا 

این چه حرفیه آخه عزیز. 

از نگرانی خودت رو داغون کنی و بچه شیر بدی با همین وضع بهتره؟؟؟ 

یه نوبت بگیر بچه رو تو ماشین نگه دارین روش یه پارچه بنداز بعد ببرش تو خودت هم دو تا ماسک بزن. 

دکترها خودشونم رعایت میکنن. 

نور خواهی مستعد نور شو....