2777
2789
عنوان

باز شدن ناف نوزاد+عکس...توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13700 بازدید | 134 پست
عزیزم نافش باز مونده

فکر نکنم باز بمونه شما فکر میکنی .اولا ناف بچه اینجور بازه دیگه ولی با اب و پد تمیزش کن اگه دیدی رو لباسش ترشح انداخت یکم پماد تتراسایکلین بزن عفونتو خارج میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیرزن ذهن بیمار توعه حتما دکتر گفته ک من بهش گفتم شما ک انقد باسوادی اینجا چیکار میکنی دهه ۱۴۰۰ باه ...

با ابله بحثکردن فایده ای نداره..چون اون تو رو همسطح خودش میاره..!#

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
عزیزم ماسک بزن ببر.اگه سیاه بود جای نگرانی نبود ولی اون زرده خدایی نکرده عفونت نباشه.خیلی گریه کرد ن ...

ن عزیزم اوایل خون میداد خون ک قطع شد ترشح زرد رنگ میداد بعد ی تیکه زرد رنگ ک تو عکس میبینی خشک شد افتاد الان نافش باز مونده

خدایا بابت همه چیز شکرت
ما هم سکه رو میزاریم ،پسرم نافش افتاد مامانم سکه گذاشت یه چسب پنج سانتی هم زد روش رفتیم دکتر هر چی ا ...

ما چسب همونایی که دماغ عمل میکنن میزنن از اون میزنیم 

اصلا اذیت نمیشه بچه. نرمه چسبه

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
با ابله بحثکردن فایده ای نداره..چون اون تو رو همسطح خودش میاره..!#

😂😂😂

اگه ناراحت نمیشی برات از ی دکتر مطلب گذاشتم

بای بای😁😁😂

حضرت حافظ میفرمایند: رسید مژده که ایام غم نخواهدماند چنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند😍😍😍😍
ن عزیزم اوایل خون میداد خون ک قطع شد ترشح زرد رنگ میداد بعد ی تیکه زرد رنگ ک تو عکس میبینی خشک شد اف ...

ببر دکتر خیلی صحنه بدی بود من جای شما باشم یک لحضه درنگ نمیکنم 

انگار چاله در اومده تو ناف نوزاد طفل معصوم

😂😂😂 اگه ناراحت نمیشی برات از ی دکتر مطلب گذاشتم بای بای😁😁😂

ب حرفای اینترنت اعتقاد و اعتمادی نیس.!!

بای بای

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
يک متخصص نوزادان گفت: خشک نگه داشتن بند ناف و پرهيز از چرب کردن آن موجب سريعتر جدا شدن آن مي‌شود. د ...

خب اون برا ناف سالمه نا این بدبخت عفونت کرده وجای زخمش بازه الکل جذب نافش میشه عزیزم 

😂😂😂 اگه ناراحت نمیشی برات از ی دکتر مطلب گذاشتم بای بای😁😁😂

درضمن بحث تاپیک هم غیرطبیعی بودن حالت ناف نوزاد بود ک حالت گود داشت..

بحث تمیزکردن بندناف نبود ک..

درکل بی خیال