2821
2789
عنوان

دیشب گوشی شوهرم و برداشتم دیدم ی دختره پیام داده گفته ....

| مشاهده متن کامل بحث + 9579 بازدید | 196 پست
دیروز برعکس این اتفاق برای یه خانم افتاده بود.... بقیه خانوم ها می گفتن اشکالی نداره و همه اشتباه می ...

من به شخصه تمام دایرکتای اینستاگراممو با همسرم میخونم 

اگه به یه مرد دایرکت بدم که همکلاسیم باشه حتما به بهانه های مختلف اونو به همسرم نشون میدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مردا اخلاقشون اینجوریه؟؟؟ همین ادمهایی مثل شما با این طرز تفکرات باعث شدین مردا به خودشون اجازه بدن ...

طبق روانشناسی مردا تنوع طلب هستن مگر کسی که واقعا عاشق خانواده وهمسر باشن ،من به چشم دیدم چه دختر های زندگی بقیه رو خراب کردن دخترا آبروی بقیه رو هم بردن

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
واقعا همینه به نظرم ۹۰ درصد دخترا باعث نابودی زندگی میشن به هرحال مردا اخلافشون اینجوریه دخترا نباید ...

اع چه جالب هرغلطی خواستیم بکنیم بعد بگیم اخلاقمون اینطوریه

هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
چرا دست خودشون نیست؟ اگه دست خودشون نیست بیخود میکنن زن میگیرن

والا خواهرم تو این مورد من از مردا نمیترسم

نظرات همجنساتو بخون

میفهمی علت بدبختی زنا چیه

زنا خودشون به مردا حق میدن از ما برتر باشن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂

من با یکی دوست شدم نگفت بهم متاهله بعد ۶ ماه گفت.. بعضیاذاتشون مشکل داره

من همه مردا رو نگفتم 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
مردا اخلاقشون اینجوریه؟؟؟ همین ادمهایی مثل شما با این طرز تفکرات باعث شدین مردا به خودشون اجازه بدن ...

دقیقا...حالا هر خانومی هرچقدر هرزه باشه..تا یه مرد بهش رو نده چه اتفاقی میخواد بیفته؟؟! مرد اگه یه چراغ سبز نشون نده هیچ زنی نمیتونه بیاد سمتش...این موضوع رو آنقدر تکرار کردن که مرد ذاتش تنوع طلب..زنا خودشونو در دسترس نزارن...دیگه همه باورشون شده و رفته تو وجودشون و بااین توجیه میکنن

من دیگر متاسف بر کسی نیستم،                تأسفم بر( من )است، که در رضایتمندی دیگران تلف شد.                 «جبران خلیل جبران»                                                                                                                  

چراااا واقعا چراااا

مرد هرزگی میکنه خیانت میکنه 

میگن مقصر زنش بوده کمش گذاشته

زن اگه بخواد خیانت کنه 

بازم میگن مقصر خودش بوده نباید خیانت میکرد

پس مردا اینجا چ نقشی دارن 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
مردا اخلاقشون اینجوریه؟ یعنی مردا حیوونن و فاقد قدرت اختیار و اراده که خدا به همه ی انسانها داده؟ ...

وقتی همجنس هامون اینجور تز میدن دیگه چه انتظاری میره...همه اینها نتیجه باورهای اشتباهی هست که تو جامعه ما ریشه داره و به مردا آزادی عمل داده