2777
2789
چه میسه کرد ..  بیشتر از این ناراحت میشم که بقیه راحت هم جشن میگیرن هم ماه عسل

والا انگار بعضیا خیلی شانس دارن 

عروسی میگیرن هیچیشون نمیشه 

من اگ خار ب پای کسی بره تا اخر عمرم خودمو نمیبخشم 

اتلیه و لباس عروس چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و همسرم ماه عسل رفته بودیم مشهد .. البته اون موقع که وضفیت سفید بود ... الان همه جا وضعیت قرمزه .. یکم صبر کنید وضعیت سفید بشه بعد برید 

کیش هم خیلی عالیه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

فعلا هیچ جا بزار اوضاع اروم شه بعد که اوضاع خوب شد برو شیراز😍 یعنی هیج جا شیراز نمیشه😍😀

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

دبی ترکیه خوبه کیش چیه کیشو خونه باباهم میشه رفت

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
زندگی توکیش چطوره؟؟کارهست؟سختتون نیست دورتادورتون آبه😶

آره خوبه راضییم، ما معلمیم، ولی دوری سخته برام حوصله ندارم دیگه بمونم، از طرفی هم گرونی گرفته، کیش دیگه بدتر،جای قشنگ و تمیز با امکانات زیاد. 

کار هست خیلیا بخاطر کارشون بند کیشن، وگرنه زود همه جی تکراری میشه برات. 

دریا خیلی قشنگه وااااای 😍خونه ما رو به رو دریاست. منظره رویایی داره. 

ولی خب ترجیح میدم نزدیک خانواده و دوستان باشم. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀
دلم لک زده بریم مشهد .. ولی میبینم همه بعد عروسی رفتن ..  

والا من خییلیییی دوس دارم حداقل ی جشن ۴۰ نفره بگیرم نمیدونم کامل گیج شدم شایدم بدون جشن رفتم 

شما ک رفتی سر خونه زندگیت اوضاع بهتر شد برید مشهد انشالله 

ب هرحال خوشبخت بشی عزیزدلم 🥰🥰😍😘

هیجا مگه نمیبینید ک میگن وضعیت همه جا از قرمز گذشته باز میرید مسافرت یکم فکر دیگرانم باشه ادم بد نمی ...

مگه گفتم الان ؟؟

منظورم بعد از جریان کرونا بود

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا