2777
2789

سلام  خانوما من  ۱۵ اردیبهشت وارد ۲۱ یال میشم بنا ب دلایلی ۳ سال نخوندم درسمو و دوباره ادامه دادم پارسال پایه  دهمم رو با ۱۵/۷۵قبول شدم قصد دارم  اگه قسمت بشه برا تربیت معلم بخونم و امسال ازدواج کردم و مدریه رو جا ب جا متاسفانه قبول نشدم و مدرسمو  دوباره بردم جای قبلی دیر اومدی حالا دیگه ثبت نام کردن و قراره پاییز ۱۱ رو بخونم و تا کنکور اگه قسمت بشه ۱۴۰۱ باید بدم  و اینکه من این چن ماه تا برج ۷ بیکارم از چ درسای شروع کنم بخونم برا کنکور و این چن ماه از  کدوم پایه بخونم ۱۰.۱۱ کدوم ب سدت ب راهنمایی تون نیاز دارم و   در طول روز از ۱۰ صبح تا ۱۲ و ظهر از ۴ تا ۸ وقت دارم 

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی امسال قراره بری دوازدهم ؟

اگه آره میرسی کل دهم و یازدهم رو کامل بخونی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
یعنی امسال قراره بری دوازدهم ؟ اگه آره میرسی کل دهم و یازدهم رو کامل بخونی

ده رو تموم کردم یازده مونده و سال بعد دوازده و نهایت ۲۳ باید کنکور بدم  فک‌کنم ۱۴۰۲ بشه درسته 

یعنی امسال قراره بری دوازدهم ؟ اگه آره میرسی کل دهم و یازدهم رو کامل بخونی

وای من یازدهمم ولی داره تموم میشه و صفرم یعنی میرسم تو تابستون دهم و یازدهم رو جم کنم؟😣 رشتم تجربی

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
وای من یازدهمم ولی داره تموم میشه و صفرم یعنی میرسم تو تابستون دهم و یازدهم رو جم کنم؟😣 

من تموم کردم ده رو و کارنتنه هم گرفتم‌میگم بنظرتون بشینم  ده رو مرور کنم برا کنکور کاملا یا چی کنم 

من تموم کردم ده رو و کارنتنه هم گرفتم‌میگم بنظرتون بشینم  ده رو مرور کنم برا کنکور کاملا ...

میتونی برا یازدهم پیش خوانی کنی

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
من با درس های انسانی اشنا نیستم ولی  اگه میخوای رتبه خوبی بیاری باید تابستون دهم و یازدهم رو ...

مدرسه بزرگسال هستم و کلاس انلاین فقط شهر خودم داره ن اینجا ک زندگی میکنم  و در یک سال یک پایه مثل مدرسه روزانه