2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین دلدردی شدید پسرم

384 بازدید | 50 پست

خیلی دلدرده اصلا دشویی نکرده دو سه روزی هر بار با زور و گریه خیلی خیلی کم. شکمش باد کرده. عرق نعنا با اب نبات دادم قطره کولیکز  میدمش ولی اثر ندارع و ۴۳ روزشه توروخدابگید چکنم بچم بدجور بی تابه درد میکشه 

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

به بچه ۴۳ روزه عرق نعناع دادیء

واقعا با چه عقلی.

پاشو ببرش دکتر اصلا به نوزاد نباید دارو گیاهی داد!!!!!!!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچه ۴۳ روزه عرق نعناع دادیء واقعا با چه عقلی. پاشو ببرش دکتر اصلا به نوزاد نباید دارو گیاهی ...

دکتر بردم فقط کولیکز داده بود.

اگه روغن زیتون داری اروم بمالون شکمشو بزار اروم شه بعدپستونک بهش بده حکم ادامس داره معده اشوسبک میکن ...

دارم پستونک دوس نداره نمیگیره 

یبوست داره ؟؟بچه های منم داشتن هفته ای یبار اونقدر زور میزدن و گریه میکردن پشتشون خون میومدتا دسشویی کنن.ببرش دکتر.یه خانمی اینجا میگفت شکم بچم را باروغن زیتون چرب میکردم ویه پلاستیک فریزری روش میکشیدم لباسش را میپوشیدم روش تا گرم بشه زود دسشویی میکرد

یبوست داره ؟؟بچه های منم داشتن هفته ای یبار اونقدر زور میزدن و گریه میکردن پشتشون خون میومدتا دسشویی ...

بخدا انقد دکتر میبرمش😭دیگه طفلی کم آورده انقد دارو میخوره 

دختر منم اینجوری بود ، اگه شیر خودتونو میخوره دکتر میگه تا یه هفته اشکال نداره ،اما اگه شیر خشک میخوره به خاطر همون شیر خشکه که شکمو سفت میکنه ، حالا دختر من بعد یه هفته میکرد ،ولی حتما دکترم ببرش 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
عزیزم اگه شکمش ورم کرده وبی اشتهایی وحالت تهوع ویبوست داره یه وضعیتی هست به نام شکم حاد وناشی از انس ...

شکمش باد داره وقتی میخاد باد معدش خارج بشه گریه میکنه و بی اشتها نیست

چند بار ی بار دستشویی میکنه پسرم دوماهه است پیش میاد ده روز نمیره عادیه عزیزم برای اذیت شدنش هم شربت کولیز و دل درد بده اول که ب دنیا میاد نگاه نکن هروز میره بزرگ میشه بعد ی ماه امکان داره تا ۱۰ روز نره اگه خیلی نگرانی فقط فقط شیاف گیلیسیرین بزن شربت دل درد هم بده برای نفخ و دل دردش میگم تا ۱۰ روز عادیه اگه نره چند روز یک بار میره

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
دختر منم اینجوری بود ، اگه شیر خودتونو میخوره دکتر میگه تا یه هفته اشکال نداره ،اما اگه شیر خشک میخو ...

شیر خودمو میدم ولی دیروز ی شیشه شیرخشک خورد ی هفته قبلم بهش شیر خشک دادم ینی ممکنه برای شیر خشک باشه؟