خیلی دلدرده اصلا دشویی نکرده دو سه روزی هر بار با زور و گریه خیلی خیلی کم. شکمش باد کرده. عرق نعنا با اب نبات دادم قطره کولیکز میدمش ولی اثر ندارع و ۴۳ روزشه توروخدابگید چکنم بچم بدجور بی تابه درد میکشه
هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)
دختر منم اینجوری بود ، اگه شیر خودتونو میخوره دکتر میگه تا یه هفته اشکال نداره ،اما اگه شیر خشک میخوره به خاطر همون شیر خشکه که شکمو سفت میکنه ، حالا دختر من بعد یه هفته میکرد ،ولی حتما دکترم ببرش
چند بار ی بار دستشویی میکنه پسرم دوماهه است پیش میاد ده روز نمیره عادیه عزیزم برای اذیت شدنش هم شربت کولیز و دل درد بده اول که ب دنیا میاد نگاه نکن هروز میره بزرگ میشه بعد ی ماه امکان داره تا ۱۰ روز نره اگه خیلی نگرانی فقط فقط شیاف گیلیسیرین بزن شربت دل درد هم بده برای نفخ و دل دردش میگم تا ۱۰ روز عادیه اگه نره چند روز یک بار میره
من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد